Edzett Üveg kijelző Védő fólia Kompatibilis 2023 GMC Sierra 1500,Anti-Karcolás,Sokk-Rezisztens,HD Világos,Védi 13.4 érintőképernyő.

Edzett Üveg kijelző Védő fólia Kompatibilis 2023 GMC Sierra 1500,Anti-Karcolás,Sokk-Rezisztens,HD Világos,Védi 13.4 érintőképernyő.

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

Kompatibilis 2023 Sierra 134 hüvelykes képernyő.33 mm-es edzett üveg kijelző védő fólia.Mely maximális védelmet nyújt a karcolások, horzsolások, valamint dudorok. 99,99% - os Nagy felbontású clear hidrofób, valamint oleophobic képernyő bevonat véd az izzadság, illetve olaj maradék ujjlenyomatok.Ez 100% - ban új,Pontos lézeres vágás edzett üveg, finoman csiszolt,. "Legegyszerűbb Telepítése - eltávolítja a port pedig hozzáigazítja megfelelően, mielőtt a tényleges telepítés,nem kell azon aggódnunk, buborékok,élvezze a képernyőn, mint ha ott sem lett volna.Pontos lézeres vágás edzett üveg,tökéletes passzol.Kompatibilis 2023 Sierra 13.4 hüvelykes képernyő.33 mm-es edzett üveg kijelző védő fólia.Mely maximális védelmet nyújt a karcolások, horzsolások, valamint dudorok. 99,99% - os Nagy felbontású clear hidrofób, valamint oleophobic képernyő bevonat véd az izzadság, illetve olaj maradék ujjlenyomatok.Ez 100% - ban új,Pontos lézeres vágás edzett üveg, finoman csiszolt,. "Legegyszerűbb Telepítése - eltávolítja a port pedig hozzáigazítja megfelelően, mielőtt a tényleges telepítés,nem kell azon aggódnunk, buborékok,élvezze a képernyőn, mint ha ott sem lett volna.Pontos lézeres vágás edzett üveg,tökéletes passzol. "Gyakran Ismételt Kérdések : 1.A rugalmasság az Üvegből készült Képernyő Védő csak ugyanaz, mint a műanyag anyagból készült, edzett üveg vagy műanyag?Ez a képernyő védő egy igazi edzett üveg.A plasticly flexibily a pontos okát, hogy miért hívjuk edzett üveg kijelző védő fólia.Edzett vagy edzett üveg egy olyan típusú biztonsági üveg feldolgozott által ellenőrzött termikus vagy kémiai kezelés növeli az erejét, szemben a normál üveg.Nem lehet mondani, hogy Üveg vagy Műanyag által a megjelenés nem a high-tech laboratóriumi berendezések otthon, mit tehettünk, mint egy ügyfél azonosító?Nos,itt van egy egyszerű,gyors, költséghatékony módja annak, hogy egy tesztet egyedül, valamint vacsora pontos.mint az alapvető tudományos tény, az Olvadáspont, a legtöbb plasztikai között 160, 210 Celsius-fok, míg az üveg anyag legalább több mint 1400 Celsius fok,szóval van egy öngyújtó? 3.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában