AiBOB A Mosogató Alatt Mat, 24 X 30, Tartós Prémium Szőnyeg Védi Konyha, Fürdőszoba Szekrények, Vízálló Nedvszívó Polc Bélés, Kék

AiBOB A Mosogató Alatt Mat, 24 X 30, Tartós Prémium Szőnyeg Védi Konyha, Fürdőszoba Szekrények, Vízálló Nedvszívó Polc Bélés, Kék

Rendeléséhez elérhető
HUF 989.10
Készleten:

Vízálló, valamint Nedvszívó : Ai BOB polc bélés, gumi hordozó felülete vízálló, a felső felület készült 1/8 vastag poliészter szövet, amelyet vacsora nedvszívóSoha ne aggódj a szivárgó csövek, szappanok ömlött, vagy más mocskát alatt a mosogató.
Biztonságos A Haza : A mosogató alatt mat szagtalan, nem BPA pedig ftalát nem tartalmaz illékony szag az egészséges beltéri környezetben.Ez történt a poliészter szövet-gumi hátlap.Biztos lehet benne, hogy vásárol egy biztonságos beállítás, a haza.
Tartós Gépi Mosás : A mosogató alatt mat készült szűk éreztem réteg kiváló könny ellenállás kopásállóság.Könnyen lehet tisztítani.Dobd a mosógép, amilyen gyakran csak szükséges.
Könnyen méretre : Ai BOB polc bélés mat könnyen vágni ollóval, majd az anyag nem csetepatéba.Egyszerűen az intézkedés a polcon, valamint a háztartási olló az illeszkedés.
Vásároljon bizalommal : Minden polc bélés mat vásárolni jön egy 100% 60 NAP VISSZAKÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁS.Ha nem elégedett a polcon bélés mat, vegye fel velünk közvetlenül (még akkor is, ha kint a vissza ablak).Ai BOB Alatt Mosogató Mat : a polcon bélés szőnyeg jó konyha, előszoba, fürdőszoba, veranda, étkező.Ez történt a mikroszálas anyag, gumi hátlap, Amely biztonságos a haza pedig megfelelő védelmet nyújt a szekrények. Ai BOB alatt mosogató mat elnyeli a vizet, gyorsan szárad, amely képes megvédeni a szekrények a nedvességet, majd a folt. Tartós szuper csúszásgátló hátlap segít megelőzni járkál csúszik, valamint a mat maradjon hely a hozzáadott biztonság, stabilitás.A mosogató alatt mat szagtalan, nem BPA pedig ftalát nem tartalmaz illékony szag az egészséges beltéri környezetben. A polc bélés mat készült alacsony halom magassága miatt könnyen tisztítható, illetve vákuum. A szőnyeg is rugalmas, használható sokáig.Tartsa távol a tűz, vagy rendkívüli hőhatás.A cél mentése csomagolási helyet, ezeket a szőnyeg hajtható fel, ha csomagolva.Ez lesz ránc mark, de a jel eltűnik, miután egy pár napig.Műszaki adatok : 1. Anyag : poliészter szövet-gumi 2. Méretek : 24"W x 30"L x 1/8"H 3. Szín : kék Csomag tartalma : 1 x 24"x 30" polcon bélés mat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában