COHEALI 1 Doboz hungarocell hungarocell Golyók, Gyöngyök, Apró Golyókat a Hab Hab Golyók, Gyöngyök, 0.4X0.4CM (Y165OE0216K86K)

COHEALI 1 Doboz hungarocell hungarocell Golyók, Gyöngyök, Apró Golyókat a Hab Hab Golyók, Gyöngyök, 0.4X0.4CM (Y165OE0216K86K)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1629.00
Készleten:

Macaron Labdát Hab Kézműves golyó, a tökéletes kiegészítője sok kézműves projekt. Környezetbarát anyagok, nem biztonságos a használata.Hab Golyó A Kézműves-Használt üdülési felek, otthon dekoráció, gyermek játékok, kerti dekoráció, kézzel készített DIY, stb. tartós anyagból nyújt kiváló teljesítményt. Remek kézműves projekt óvoda, óvoda, vagy otthon.Macaron Labdát Hab. Kézműves golyó, a tökéletes kiegészítője sok kézműves projekt. Környezetbarát anyagok, nem biztonságos a használata.Hab Golyó A Kézműves-Használt üdülési felek, otthon dekoráció, gyermek játékok, kerti dekoráció, kézzel készített DIY, stb. tartós anyagból nyújt kiváló teljesítményt. Remek kézműves projekt óvoda, óvoda, vagy otthon.A csomag Lista 1 x box golyó Jellemzők - Nagy craft projekt óvoda, óvoda, vagy otthon. - Alapanyag : Hab. - Tartós anyagból nyújt kiváló teljesítményt. - Szín : a képen látható módon. - Ez a töltelék labdát lehet gyönyörű dekoráció, Karácsony, esküvő, születésnap, majd az Új Évben. - Kézműves golyó, a tökéletes kiegészítője sok kézműves projekt. - Tudod, hogy ez a labdát egy üvegben vagy dobozban, gyönyörű, dekoratív.Áruk Információk A DIY golyó a tökéletes anyag bármely DIY kézműves projekt.Ezek a könnyen csinál be, amit akarsz.nagy gyermekek számára a tevékenységeket a templom, iskola, óvoda, vagy otthon.Nagy DIY projekt minden korosztály számára!Használd ezeket, hogy díszíti a díszdobozban.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában