Aranyos, Érdekes,Szilikon Airpod az Esetben Fedezi a Kulcstartó,Kompatibilis Airpods 1&2 Esetben,Vonzóbbá airpod esetben (Őszibarack Ital)

Aranyos, Érdekes,Szilikon Airpod az Esetben Fedezi a Kulcstartó,Kompatibilis Airpods 1&2 Esetben,Vonzóbbá airpod esetben (Őszibarack Ital)

Rendeléséhez elérhető
HUF 809.10
Készleten:

【Tökéletesen Illeszkedik】szilikon töltés burkolata bőr pontos illeszkedés nélkül tisztít, egy fenntartva töltő port,hozzáfér az összes funkciót az Air Pod töltés esetben anélkül, hogy zavarja a szilikonSzóval az airpod több lesz szemet gyönyörködtető. 【Ingyenes kiegészítők】levehető karabiner, Kényelmes, egyszerű, praktikus. 【Környezetbarát Anyag】Sunnee Airpod esetekben készülnek KÖRNYEZETBARÁT szilikon,felületi réteg sima, mint a baba bőre, magas minőségű, ütésálló ,vízálló porálló, tiszta, csak belül víz, ha koszos. 【Legjobb Ajándék a lányok,a család, a barátok】Ez a airpods esetben egy 3 D-s stílus, valamint élénk színű, nagyon aranyos, nagyon különleges, ez egy nagyon jó ajándék chioce, hogy a lányod, feleséged, a barátaim, a családom. 【Összpontosítani szolgáltatás】 Ha úgy érzi, hogy elégedetlen a termék, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi lesz az ön számára a váltás, sőt, visszatérítések, amilyen gyorsan csak lehetséges, valamint az ügyfelek mindig az első. 【Tökéletesen Illeszkedik】szilikon töltés burkolata bőr pontos illeszkedés nélkül tisztít, egy fenntartva töltő port,hozzáfér az összes funkciót az Air Pod töltés esetben anélkül, hogy zavarja a szilikon.Szóval az airpod több lesz szemet gyönyörködtető. 【Ingyenes kiegészítők】levehető karabiner, Kényelmes, egyszerű, praktikus. 【Környezetbarát Anyag】Sunnee Airpod esetekben készülnek KÖRNYEZETBARÁT szilikon,felületi réteg sima, mint a baba bőre, magas minőségű, ütésálló ,vízálló porálló, tiszta, csak belül víz, ha koszos. 【Legjobb Ajándék a lányok,a család, a barátok】Ez a airpods esetben egy 3 D-s stílus, valamint élénk színű, nagyon aranyos, nagyon különleges, ez egy nagyon jó ajándék chioce, hogy a lányod, feleséged, a barátaim, a családom. 【Összpontosítani szolgáltatás】 Ha úgy érzi, hogy elégedetlen a termék, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi lesz az ön számára a váltás, sőt, visszatérítések, amilyen gyorsan csak lehetséges, valamint az ügyfelek mindig az első.Szuper aranyos kompatibilis airpods 1, illetve 2 esetben Jobban védi a airpod, kényelmesebb, hordozható, nem könnyű elveszíteni Ezt az esetben a támogatás a vezeték nélküli töltés 100% - ban kompatibilis airpods 2, nem kell aggódnia, hogy ez hatással lesz a vezeték nélküli töltés ebben az esetben a levegő hüvely.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában