ELILY Kutya Ruha Heveder Póráz Szettet. Elegáns Kockás Ruhát Kutya, Macska, Kutyus. Puha Légáteresztő Hálós (S, Szürke-Ruha)

ELILY Kutya Ruha Heveder Póráz Szettet. Elegáns Kockás Ruhát Kutya, Macska, Kutyus. Puha Légáteresztő Hálós (S, Szürke-Ruha)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1529.10
Készleten:

[Design] Elegáns kutya heveder D-gyűrű felhelyezése a megfelelő póráz jönEgy elegáns módja annak, hogy a pet sétálni.Elegáns, divatos design, klasszikus kockás minta.Ez a vonzó, könnyű, hám hozza a boldogságot, mind ön, mind a cuki háziállat.Alkalmas a napi séta.Egy must-volna elem a szép kutya vagy macska hercegnők.A nagy képeket a háziállatok ebben a divatos, mégis kényelmes hám.A szőrös barátja szeretni fogja. [Anyag] Ez aranyos, stílusos, kutya hám készült kiváló minőségű poliészter szálak, valamint a légi háló.Puha, lélegző,, állítható Tépőzárral bezárása.A szép kutya nem melegszik túl, még akkor is, ha fut kívül.Jó egész évben alkalmas a napi séták, különleges kirándulás.A kedves kisállat élvezhetik a kellemes, kényelmes séták. [Kivitelezés], Biztonságos, erős bezárása tépőzárral kötőelemek, valamint nagy teljesítményű D-gyűrű.Ez a heveder tartja a pet biztonságos, majd ad az önbizalmat a pet szabadban.Figyelmes design A könnyű -, illetve KIKAPCSOLÁSA.Háziállatok nem csúszik ki olyan könnyen.A tartós, rozsdamentes fém horoggal erős poliészter heveder ad jobb ellenőrzést a pet mozgását, valamint megakadályozza őket a sérülések. [Méret] *A ruhákat' kiszerelés eltérhet a más márkák'.Kérjük, az intézkedés a pet, majd hasonlítsuk össze a mérettáblázat megrendelés előtt. * Nem illik bármilyen közepes vagy nagy kutya fajták.Méret S - Nyak : 8.5 inch, Mellkas : 13.1 hüvelyk / M Méret - Nyak : 9.6 inch, Mellkas : 14.3 inch / L Méret - Nyak : 10.6 inch, Mellkas : 15.6 inch / XL - Nyak : 11.8 inch, Mellkas : 16. [Design] Elegáns kutya heveder D-gyűrű felhelyezése a megfelelő póráz jön.Egy elegáns módja annak, hogy a pet sétálni.Elegáns, divatos design, klasszikus kockás minta.Ez a vonzó, könnyű, hám hozza a boldogságot, mind ön, mind a cuki háziállat.Alkalmas a napi séta.Egy must-volna elem a szép kutya vagy macska hercegnők.A nagy képeket a háziállatok ebben a divatos, mégis kényelmes hám.A szőrös barátja szeretni fogja. [Anyag] Ez aranyos, stílusos, kutya hám készült kiváló minőségű poliészter szálak, valamint a légi háló.Puha, lélegző,, állítható Tépőzárral bezárása.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában