Babakocsi Kerék, Tartós, kopásálló Babakocsi Kerék Kiegészítő Yoyo a Chbaby a Yoya a Kiddopotamus (Egy Pár Első Kerekek)

Babakocsi Kerék, Tartós, kopásálló Babakocsi Kerék Kiegészítő Yoyo a Chbaby a Yoya a Kiddopotamus (Egy Pár Első Kerekek)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

360 fokos forgatás, még könnyebben kezelhetőAlkalmas a legtöbb márka babakocsik, mint a Baba Yoyo/Yoya/Chbaby/Vovo/Kiddopotamus/aiqi/Yuyu/Hugeot/Imengs stb.Elfogadta a gumi anyaga, a kerék kopásálló, tartós, hosszú ideje használja.Könnyen telepíthető, kényelmes, használható.A csomag tartalmaz egy pár első kerekek, hátul kerekek, választhat szerint a babakocsit. Elfogadta a gumi anyaga, a kerék kopásálló, tartós, hosszú idő use2. A csomag tartalmaz egy pár első kerekek, hátul kerekek, választhat szerint a stroller3. 360 fokos forgatás, sokkal könnyebb operate4. Könnyen telepíthető, kényelmes use5. Alkalmas a legtöbb márka babakocsik, mint a Baba Yoyo/Yoya/Chbaby/Vovo/Kiddopotamus/aiqi/Yuyu/Hugeot/Imengs etc Specification : Jellemzők : 1. Elfogadta a gumi anyaga, a kerék kopásálló, tartós, hosszú ideje használja. A csomag tartalmaz egy pár első kerekek, hátul kerekek, választhat szerint a babakocsit. 360 fokos forgatás, még könnyebben kezelhető. Könnyen telepíthető, kényelmes, használható. Alkalmas a legtöbb márka babakocsik, mint a Baba Yoyo/ Yoya/Chbaby, Vovo/Kiddopotamus/aiqi/Yuyu/Hugeot/Imengs stb.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Material : gumi+alloy Color : Képek Shown Type : 1 Pár Első Kerék, 1 Pár Hátsó Kerék(opcionális) Kerék Átmérő : kb.1 in Weight : Kb.7 oz Package lista : 1 * Babakocsi Wheels Note : Használjon egy hatszögletű csavarkulccsal lazítsa meg a csavarokat. Kérem, engedje meg, 0~1 inch hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

További részletek

Features:
1. Adopted from rubber material, the wheel is wear resistant and durable for long time use. :
2. Includes a pair of front wheels and back wheels, you can choose according your stroller. :
3. 360 degree rotation, more easier to operate.:
4. Easy to install, convenient to use. :
5. Suitable for most brand strollers, such as Baby for Yoyo/ Yoya/Chbaby, Vovo/Kiddopotamus/aiqi/Yuyu/Hugeot/Imengs etc. :
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
rubber+alloy
Color:
As Pictures Shown
Type:
1 Pair Front Wheel, 1 Pair Back Wheel(optional)
Wheel Diameter:
approx.13cm/5.1in
Weight:
Approx.785g/27.7oz
Package list:
1 * Baby Stroller Wheels:
Note:
Use a hexagonal wrench to unscrew the screws to install.:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek a kategóriában