Áramlásmérő, K25 1in Női Szál Áramlásmérő Digitális Kijelző Folyadék Áramlás Érzékelő 10-120L/PERC Ásványolaj Vegyipari Gyógyszeripari(Piros)

Áramlásmérő, K25 1in Női Szál Áramlásmérő Digitális Kijelző Folyadék Áramlás Érzékelő 10-120L/PERC Ásványolaj Vegyipari Gyógyszeripari(Piros)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

Jó szórakozást! * * A control panel áramlásmérő fogad el, moduláris tervezett, amely teljes funkciók, egyszerű szerkezet, kényelmes kezelésEz egy nagyon praktikus folyékony áramlásmérő, lehet, hogy egy jó élmény. 【Széles körben Használják】A digitális áramlásmérő széles körben használt kőolaj, vegyi anyag, gyógyszer -, transzfer, élelmiszer -, illetve más iparágakban.Ez nagyon fontos szerepet játszik ezekben az iparágakban, illetve lehet alkalmazni, hogy sok szempontból az életünk. 【】 Alkalmazás Az alkalmazandó média áramlásmérő tartalmaz növényi olaj, karbamid, kerozin, vegyi anyagok, benzin.Ez az intézkedés az áramlási sebesség ezek a folyadékok, a kijelző, így láthatja, hogy az adatok közvetlenül, érthetően. 【Előny】A digitális áramlásmérő nagy pontossággal, a mérési egység L / GAL / PTS / QTS.A belépő, illetve kilépő átmérője is1in.Távolítsa el a négy csavart mögött a tokot, akkor vegye ki a panel akkumulátor.Ez a két szín, beleértve a kék, majd piros. 【Előírások】Egyetlen szám : .9, összesen összesített száma : 000000-999999, áramellátás : 2 x AAA Elem(a hetes Szám Akkumulátor)(nem tartozék), Ha AAA akkumulátor nem alkalmazható, akkor próbálja meg UM-5 elem(nem tartozék). Jó szórakozást! * * A control panel áramlásmérő fogad el, moduláris tervezett, amely teljes funkciók, egyszerű szerkezet, kényelmes kezelés.Ez egy nagyon praktikus folyékony áramlásmérő, lehet, hogy egy jó élmény. 【Széles körben Használják】A digitális áramlásmérő széles körben használt kőolaj, vegyi anyag, gyógyszer -, transzfer, élelmiszer -, illetve más iparágakban.Ez nagyon fontos szerepet játszik ezekben az iparágakban, illetve lehet alkalmazni, hogy sok szempontból az életünk. 【】 Alkalmazás Az alkalmazandó média áramlásmérő tartalmaz növényi olaj, karbamid, kerozin, vegyi anyagok, benzin.Ez az intézkedés az áramlási sebesség ezek a folyadékok, a kijelző, így láthatja, hogy az adatok közvetlenül, érthetően. 【Előny】A digitális áramlásmérő nagy pontossággal, a mérési egység L / GAL / PTS / QTS.A belépő, illetve kilépő átmérője is1in.Távolítsa el a négy csavart mögött a tokot, akkor vegye ki a panel akkumulátor.

További részletek

Item Type:
Flowmeter Medium

Hasonló termékek a kategóriában