Almoz Show 15 Állvány Alumínium, Dönthető Állvány Mutatják, 15.6 Okos Kijelző Tároló Tálca, Kompakt Méret, Tartós, Stabil (Fekete)

Almoz Show 15 Állvány Alumínium, Dönthető Állvány Mutatják, 15.6 Okos Kijelző Tároló Tálca, Kompakt Méret, Tartós, Stabil (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

【Kompatibilis Készülékek】tervezzük ezt döntse állni, hogy működjön együtt a Show 156" okos kijelző(a Készülék nem tartalmaz), valamint a 10-17inch ipad/Tabletta.A talpat is használható, mint asztali tároló szervező a jewe Iry, gombot, majd érme. 【Mozgás Tartomány】 Ez a műsor 15 állni kínál 55-80 fok, a készülék fel-tilt (portré), valamint 22-80 fok (tájkép). 【Összecsukható, Hordozható】 Ez a műsor állni lehet hajtani egy kompakt méret.Nem számít, hogy hol szeretné használni a show 15, konyha, fürdőszoba, központi helyet, otthon, vagy az irodában, úgy kényelmes, hogy vegye körül. 【Kompakt, de Stabil】 Ez a a Iexa 15 show állvány teljesen készült megvastagodott alumínium ötvözet, mely elég támogatja, hogy működik, Horizontális vagy Vertikális irányok.Négy slide-bizonyíték szilikon párna az alsó tartani a stand csúszását, valamint stabilabb.A védő horgok biztosítása, a devive nem csúszik le a bíróságon. 【Nem Felszerelése Szükséges】 Csak húzzuk fel a rudat, majd helyezze a készüléket az emelvényen, nem kell, szerelési, illetve bármely eszköz.(Csomag listája : Alumínium állvány, utasítás).Alumínium Állvány.Alumínium Állvány.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában