ZDBBY Fűtött Sál 3 Fokozatú Állítható Hőmérséklet-USB Fűtött Sál Puha Mosható Sál a Fiúk, Lányok, Férfiak, Nők (Szín : Rózsaszín, Méret :

ZDBBY Fűtött Sál 3 Fokozatú Állítható Hőmérséklet-USB Fűtött Sál Puha Mosható Sál a Fiúk, Lányok, Férfiak, Nők (Szín : Rózsaszín, Méret :

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

Gyapjú 1、Anyag : puha fűtés sál készült gyapjú szövet, amely divatos, puha, kényelmes. 2、Hőmérséklet-szabályozás Tervezés : Ez az elektromos sál van szerelve egy beültetett hőmérséklet érzékelő hőmérsékletének ellenőrzése valós időben.Ez lesz downshifted után 15 perc használat a legmagasabb szinten, a hőmérséklet szabályozható közelebbről belül a kényelmes tartományban az emberi test. 3、Mosható Elektromos Sál : Ez az elektromos sálat lehet mosni szétszerelés nélkül, amely takarít meg időt, erőfeszítést.Ez lehet mosni többször is, van egy anti-szivárgás tervezés, lehet mosni, közvetlenül, használata egyszerű. 4、Három Szintű Hőmérséklet-szabályozás : Ez csak 5 másodperc alatt melegítsük fel a sál gyorsan.Három szintje van a hőmérséklet, beleértve a magas hőmérséklet piros fény körülbelül 50, közepes hőmérséklet fehér fény körülbelül 40, alacsony hőmérséklet kék fény körülbelül 30. 5、Kényelmes Viselet : Az elektromos sál kényelmes viselet, stabilan zár a meleg,a fény, nem pedig nehézkes. 1、Anyag : puha fűtés sál készült gyapjú szövet, amely divatos, puha, kényelmes.2、Hőmérséklet-szabályozás Tervezés : Ez az elektromos sál van szerelve egy beültetett hőmérséklet érzékelő hőmérsékletének ellenőrzése valós időben.Ez lesz downshifted után 15 perc használat a legmagasabb szinten, a hőmérséklet szabályozható közelebbről belül a kényelmes tartományban az emberi test.3、Mosható Elektromos Sál : Ez az elektromos sálat lehet mosni szétszerelés nélkül, amely takarít meg időt, erőfeszítést.Ez lehet mosni többször is, van egy anti-szivárgás tervezés, lehet mosni, közvetlenül, használata egyszerű.4、Három Szintű Hőmérséklet-szabályozás : Ez csak 5 másodperc alatt melegítsük fel a sál gyorsan.Három szintje van a hőmérséklet, beleértve a magas hőmérséklet piros fény körülbelül 50, közepes hőmérséklet fehér fény körülbelül 40, alacsony hőmérséklet kék fény a 30,5、Kényelmes Viselet : Az elektromos sál kényelmes viselet, stabilan zár a meleg,a fény, nem pedig nehézkes.Műszaki adatok : Neve : Elektromos Scarf Color : Rózsaszín, Fehér, Keki, Fekete, Bor Red Fabric : Teddy -, Mint a Bársony,Összetevők : 70% Cotton Size : 80*11 cm/31.

További részletek

Name:
Electric Scarf
Color:
Pink, White, Khaki, Black, Wine Red
Fabric:
Teddy-Like Velvet,
Ingredients:
70% Cotton
Size:
about 80*11 cm/31.50*4.33 in
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
5W
Temperature Setting:
White File 40℃, Blue File 50℃, Red File 55℃
Applicable Mobile Power Supply:
5V 2A
Note:
This Product Does Not Contain Mobile Power
Packing List:
1* Electric Scarf:
Note:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color showed in the pictures. :
2. The color of the product is subject to the color received, please allow 2-4cm measuring deviation due to manual measurement, thank you for your understanding! :

Hasonló termékek a kategóriában