Houchu Puha Kutya Pizsama Luxus Aranyos Kutya Ruházati Kezeslábas Aranyos Kisállat Ruhák, Kis-Közepes testű Kutyáknak(XS-C)

Houchu Puha Kutya Pizsama Luxus Aranyos Kutya Ruházati Kezeslábas Aranyos Kisállat Ruhák, Kis-Közepes testű Kutyáknak(XS-C)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2448.00
Készleten:

Poliészter Prémium Anyag : A pizsama készült magas minőségű, tartós anyag,mely lélegző, rugalmas, nem zavarja a háziállatok mindennapi élet ,valamint a pizsama lehet rajtad kívül. Szép Tiszta Kék/Virág/Nyúl Minta.Snap bezárása a könnyű -, illetve kikapcsolása. Könnyen mosható,majd válassza a kézmosás pedig a gép mosás.A kutya pizsama engedélyezett kell mosni által mossa a gép.nem csökken, vagy törött mosás után. Méret Útmutató : XS/S/M/L/XL/XXL.Kérjük, nézze meg a méret táblázatban gondosan vásárlás előtt,majd válassza ki a megfelelő méretű, hogy a pet. A csomag Tartalmazza : 1 x Pet-Pizsamát.Mennyiség : 1pc Package Tartalmazza : 1db x Pet Pajamas Color : Mint picture Material : Poliészter Méret : XS,S,M,L,XL,XXLBrand Új, Kiváló Minőségű.Puha anyag, érdekel a bőr.Snap bezárása a könnyű -, illetve kikapcsolása.Lehet használni, mint egy pizsama -, légkondicionáló-öltöny.Megakadályozza, hogy a kutya a hideg, amikor alszik, hogy megakadályozzák a bőr betegségek.Könnyen mosható,majd válassza a kézmosás pedig a gép mosás.Megjegyzés : Kérjük, hogy egy kis különbségek miatt kézi measurement Due, hogy a különbség a különböző monitorok,a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában