Eldobható Szemöldök Uralkodó a Smink Tetoválás, Szemöldök Uralkodó Matrica Smink Eszköz Ragasztó Szemöldök Matrica (50Pcs)

Eldobható Szemöldök Uralkodó a Smink Tetoválás, Szemöldök Uralkodó Matrica Smink Eszköz Ragasztó Szemöldök Matrica (50Pcs)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7641.00
Készleten:

❤ Magas minőség : műanyag anyag, nem mérgező, környezetbarát, ragasztó kialakításnak köszönhetően nem csúszik le, amely magas minőségű ❤ Divatos Szemöldök Élesebb : A szemöldökét matricák könnyen ismeri fel szemöldökét fel-le helyzetét, hosszát, méret, kényelmes, praktikus.Ez hatékony alakításában, valamint a szemöldökét.Tökéletes pontos a mérés, szimmetrikus jelölés.Lehet, hogy jobban illeszkedő, azok számára, akik az elején a tartós smink. ❤ Hogyan kell használni : a tisztítás Után homlokán, majd dugja a fejét, hogy segítse rajz egyensúly tökéletes szemöldökét.Amikor a rajz befejezése lehet egyszerűen levált. ❤ Időtakarékos : nagyon könnyű használni, de gyorsan befejezni a smink 3 perc alatt.Összehasonlítva uralkodó, ez a matrica pontosabb.Nagyon hatékony alakításában, valamint a mérési szemöldökét.Jó, pontos mérése, szimmetrikus jelölés. ❤ 100 DB Szemöldök Stencil : 100 darab eldobható szemöldök uralkodó, könnyen használható, nem csúszik le, tökéletes szakemberek, valamint a kezdők.Szabadon DIY a szemöldökét, hogy teljes a megjelenés a szakmai szalon otthon.Jellemzői : - Egyszerű használat, nem csúszik le -A pontosabb lehet azok számára, akik az elején szakaszában a tartós smink, szemöldök. -Könnyen felismerni a szemöldökét fel-le helyzetét, hosszát, méret, kényelmes, praktikus. -Tökéletes biztosítása is hosszát, alakját elhelyezése szemöldökét. -Szín : Átlátszó -Anyaga : PVC(polivinil-klorid) - műanyag -Méret : L*W : 7.2 cm, Hogyan kell használni? 1. Távolítsa el a szemöldök uralkodó a hátsó papír 2. Bot a szemöldök stencil a homlokán 3. Döntetlen szemöldökét következő ABC 4 pont. Miután rajz a szemöldökét, tépje le a szemöldök uralkodó Megmentettem Az Idő nagyon könnyen használható, gyorsan befejezni a smink 3 perc alatt.Könnyű, könnyen cipelni a táskát, majd rajzold meg a szemöldöke olyan egyszerű, hatékony.Csomag tartalma : 1x 50 Db eldobható szemöldökét uralkodó matricák Megjegyzés : 1.Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a weboldalon.Kérem, engedje meg, 0.5-1cm hiba miatt a kézi mérés.Az eldobható használja csak.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában