Színes, Matt Folyadék szemceruza, hogy a Szemét a Smink, Vízálló, Tartós, Matt Szem Hüvelyek Ceruza (1DB, 12 Szivárvány Színben Választható)

Színes, Matt Folyadék szemceruza, hogy a Szemét a Smink, Vízálló, Tartós, Matt Szem Hüvelyek Ceruza (1DB, 12 Szivárvány Színben Választható)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

【Gyöngy, illetve a Matt】A szemceruza állítsa van gyöngyházfényű, illetve a matt színekAlkalmas, ami egyedülálló füstös hatás a multi-színes megjelenés.Rajzolj egy világos, vázlat, valamint különféle, finom smink, elmélyítse a szem smink színét. 【Színű Szemceruza】A szemceruza 18 különböző színek, amely megegyezett egymással, hogy hozzon létre meglepő szem smink hatások, amely divatos, haladó.Mutasd meg a női bája. 【Dunlop & Tartós】Dunlop szemceruza tollat tartalmaz, latex -, mint mintás, könnyű, színes,sweatproof,dunlop, anélkül, Virágzó.Könnyen használható, 24 óráig.Alkalmas esküvők, tánc felek, medence felek felek, sport -, valamint a különböző alkalmakkor. 【Multifunkcionális Szemceruza】Színes szemceruza lehet használni, mint szemceruza, szem árnyék, toll, kiemelő, rúzs.Hozzon létre a különböző smink hatások.Helytakarékos a kozmetikai táska, valamint smink gyorsan. 【Termék Garancia】elkötelezettek Vagyunk a minőségi termékek létrehozása, szolgáltatások számára.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor forduljon hozzánk e-mailben bármikor. ✨Méretek : mint az ábrán látható ✨Szín : mint az ábrán látható ✨Termékek a következők : 1x színű szemceruza.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában