Kávé Fonal Póló Férfi, Gyors Száraz Szag Kontroll napvédő Nedvesség Wicking, Klasszikus Roham, Rövid Ujjú Golf Póló

Kávé Fonal Póló Férfi, Gyors Száraz Szag Kontroll napvédő Nedvesség Wicking, Klasszikus Roham, Rövid Ujjú Golf Póló

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

????????? : 50% Kávé fonal, 50% - ban Újrahasznosított Poliészter Mosógépben Mosható.
??????? ????? : Klasszikus póló férfi a 3-gombok, rövid ujjú, majd elterjedt gallér.Golf pólók a férfiak számára tervezték, hogy optimális teljesítményt a tanfolyam plusz állítja, hogy a tökéletesség a mindennapi életben.Ez a férfi póló nagy a golf, tenisz, egyéb szabadtéri sport tevékenységek, valamint az üzleti viselet.
???? ??????? : Ez a póló, rövid ujjú ing, megvan az a képessége, fertőtleníteni, valamint az ellenőrző szervezet a verejték, hogy kiemelkedő (3-szor több, mint a többi szövet).
???? ?????????, ????? ?????? : A szárítás sebessége ez a galléros póló 1.88-szer gyorsabb, mint a pamut szövet, ami a magyar, mind a kényelmet.
????-?? ???? : YODY Kávé Póló ellenáll az UV sugarak akár 98% köszönhetően a mikroszkopikus méretű lyukak, hogy a kávé létre (5.66-szor több, mint a hagyományos pamut szövet).Azt a képességét, hogy az tükrözze az UVA, illetve az UVB-sugarak napvédő indexek, amelyek : UVA 99.
???????? ???? ?????? : A minőség biztosítása, illik, vigaszt, figyelünk arra, hogy az ügyfelek visszajelzése, majd végezze el a szükséges módosításokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában