Z ZBWKBR Cápa Kitömött Állat Kék Plüss Cápa Plüss, Kis Cápa Párnák Gyerekeknek,Ajándék Szülinap, Valentin, a Karácsony 12 (Kicsi)

Z ZBWKBR Cápa Kitömött Állat Kék Plüss Cápa Plüss, Kis Cápa Párnák Gyerekeknek,Ajándék Szülinap, Valentin, a Karácsony 12 (Kicsi)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

A nagy kitömött alszik cápa a lefekvés idejeEgy mosolyt, hogy a gyermekek ezt a kedves társ.A Vicces Kutya fülledt az 12/20 cm hosszú.Puha játékokat Z ZBWKBR jó ölelés, megnyugtató hallás pedig szereti a játékot, illetve a bajt. ?【KEDVES CÁPA KITÖMÖTT ÁLLAT】A Z ZBWKBR töltött cápa plüss aranyos design kényelmesebb, ölelés,egy kedves kis szeme, szája.Egy kék plüss cápa, amely minden korosztály számára, könnyen tisztítható felület és mosható teszi ezt a tökéletes ajándék minden tengeri állat Szerető. ?【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】 puha stretch szövet, tele van teljesen párnázott PP pamut ,a cápa plüss puha, sima textúra, kényelmes, élénk, így egy meleg, kényelmes tapasztalat.Ezek a kitömött cápa a fiúk úgy tervezték, hogy az utolsó, amely lehetővé teszi óra szórakozás.Gép mosás nem fakul, vagy fészer .Puha, nyúlós,hagyd, hogy ez a játék több biztosított játszani ölelés.Teljesen párnázott pp pamut, kövér, kényelmes, könnyű. ?【MEGFELELŐ MÉRETŰ】2 méretben állnak rendelkezésre, hogy válasszon.A tippet a tipp orra a farka, Ez a cápa párnák gyerekeknek körülbelül 11.81 - inche vagy 19.68-hüvelyk hosszú.Nem csak, mint otthon a párna, de úgy is, mint egy derék párna, sőt, mint egy decorationthat helyet sehol. ?【LEGJOBB AJÁNDÉK】Ha keres ihletet, hogy vegyél egy ajándék.Ne habozzon, hogy hozza haza.Ez a szép cápa squishmallow adjunk egy kis játékosság pedig ravaszság a szobába.Gyerekekkel is tökéletes a fantáziadús plüss tapasztalat által odabújni a plüss játék párnák a játékidő.Ez egy jó választás, születésnap, Valentin Hálaadás a Karácsony. ?【FONTOS】 Plüss párnák, vákuumcsomagolt, tehát lapos.Miután megkapta a csomagot, nyissa ki a csomagot tenni valamit, hogy a pamut laza.Egy nap után helyre fog állni teljes,puha,aranyos.Tedd a shiba inu kutya plüss játék a nap, vagy a szárító, akkor meggyógyul jobb. ?【KEDVES CÁPA KITÖMÖTT ÁLLAT】A Z ZBWKBR töltött cápa plüss aranyos design kényelmesebb, ölelés,egy kedves kis szeme, szája.Egy kék plüss cápa, amely minden korosztály számára, könnyen tisztítható felület és mosható teszi ezt a tökéletes ajándék minden tengeri állat Szerető.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában