LUVADU Zenei Ajándékok Crystal Ball Music Box Színű LED Forgó Hógömb Mechanikus Zenei Doboz Zenélő ékszerdoboz (Szín : Rózsaszín)

LUVADU Zenei Ajándékok Crystal Ball Music Box Színű LED Forgó Hógömb Mechanikus Zenei Doboz Zenélő ékszerdoboz (Szín : Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

【Egy kézműves】Nem csak egy zenedoboz,hanem egy kézműves,ez is illeszkedik, a bútorok,élénk, aranyos 【tökéletes választás】Ez a tökéletes választás az ajándékokat,inspiráló gyerekek érdeklődését a zene, állatok,továbbá biztosítani, hogy a család vagy a barátok. 【Finoman faragott】Finoman faragott körül a felső fedelet,kézzel festett;aranyos póni,gyönyörű kivitelezés. 【Kristály hópelyhek】hópelyhek repül a labda,mint egy álom,csupa romantika. 【 LED】A zene rovatot LED gradiens funkció,így a ló lehet forgatni a zene alatt a ragyogó színes LED. 【Egy kézműves】Nem csak egy zenedoboz,hanem egy kézműves,ez is illeszkedik, a bútorok,élénk, aranyos. 【tökéletes választás】Ez a tökéletes választás az ajándékokat,inspiráló gyerekek érdeklődését a zene, állatok,továbbá biztosítani, hogy a család vagy a barátok. 【Finoman faragott】Finoman faragott körül a felső fedelet,kézzel festett;aranyos póni,gyönyörű kivitelezés. 【Kristály hópelyhek】hópelyhek repül a labda,mint egy álom,csupa romantika. 【 LED】A zene rovatot LED gradiens funkció,így a ló lehet forgatni a zene alatt a ragyogó színes LED.Termék Neve : Zene Box Music : Élénk away Material : Gyanta,glass Color : Rózsaszín/White Size : 5.9 inch Packing : 1 pack Applicable forgatókönyv : otthoni elhelyezés,üzlet dekoráció,gyűjtemény,gifts Notoce : 1.Kézi mérések,kérem, engedje meg, hogy egy hiba a 0-3 cm.Kérjük, ellenőrizze a nagysága, színe előtt purchasing2.Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy a kis kromatikus aberráció miatt különböző monitorok,kérlek, értsd meg.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában