Aranyos Rajzfilm Kulcstartó,Tárca Hátizsák, Autó Dekoráció, Kulcstartó a AirPods az Esetben ,Ajándék a Szerelmesek(Rózsaszín)

Aranyos Rajzfilm Kulcstartó,Tárca Hátizsák, Autó Dekoráció, Kulcstartó a AirPods az Esetben ,Ajándék a Szerelmesek(Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

100% RayonHúzza meg a lezárás. ?【Textúra 】Ez a rajzfilm kulcstartó készült kiváló minőségű PVC puha gumi anyag, amely környezetbarát, tartós.Erős, tartós, kulcstartó, könnyű súly, egyszerű használat. ?【 Használat Forgatókönyv : 】használhatja ezt az aranyos rajzfilm kulcstartó, hogy díszítse a pénztárca, táska, kézitáska, kuplung, hátizsák, még a mobiltelefon,Airpods esetben, vagy, mint egy autó kulcstartó. ?【 Divat Ajándék】Egy elegáns, szép ajándék a barátnője, szeretők, család.Ideális Karácsonyi, apák Napja, anyák Napja, Valentin-Nap, születésnapi ajándékok. ?【 100% Termék Elégedettségi Garancia】kockázatmentes vásárlás, ha nem elégedett a vásárlás a kulcstartó, kérjük, küldje vissza nekünk a teljes vételárat, vagy csere, minden gond nélkül.Forma : űrhajós kulcstartó Funkció : kitüntetések ,díjak, ajándékok, stb Javasolt Felhasználók : unisex Stílus : aranyos,kényelem Méret : 3.1 hüvelyk(10*3 cm ) Súly : 1.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában