JAMEND CLXP - 2 DB Műanyag Pohár Rack Csavarokkal, Cabinet borospohár Tartó, Poharak Tárolására Fogas Bár Konyha Poharakat Szervező.

JAMEND CLXP - 2 DB Műanyag Pohár Rack Csavarokkal, Cabinet borospohár Tartó, Poharak Tárolására Fogas Bár Konyha Poharakat Szervező.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

?, Hogy a Legtöbbet A Tér - A bor a pohár tartót használja a tér alatt, a szekrényben, mint tárhely étkészlet, szóval szabad, hogy a kabinet tér, akkor képes lesz arra, hogy a munka hatékonyabbá tehető a szervezett konyha ?Semmi gond Közgyűlés - lesz teljesen telepített 2-3 perc : Nincs fúrás szükséges : Felszerelt dupla oldalon matricák, Ütés mentes, öltöny a Lapos felület alatt a kabinet.Lehet mount ez az ágy a LAKÓKOCSIBAN, konyha, szekrény, büfé, kredenc, ketrec, vagy más tároló szekrény. ?Tároló Állvány Különböző Poharakat - MÉRET : 10"x4.0-3,5 colos(2,5 cm-9cm) alap üveg típusok, mint a pezsgőspoharak, margarita szemüveg, burgundy poharak, koktél, szemüveg, stb.Ez a bor a pohár rack is illik a legtöbb konyhai szekrények. ?Olcsó & Többet Biztonságos - Egyszerű, de erős, szép kivitelezés, Kiváló minőségű fekete, vagy tudni illik mindkét rusztikus, modern terek.Mi több, a drága poharakat lehet jól szervezett, anélkül, hogy aggódnia kellene őket alá. ?A Jó Bor Gyorsabb, - Ha a zagyva poharakat frusztráló vagy lehet nekik csorba, karcos vagy még törni, meg kell, ez a szemüveg tárolása fogas sokat, akkor képes lesz arra, hogy állítsa be a táblázat sokkal gyorsabb, mint a szokásos vacsora, meg a jó hangulat. ?, Hogy a Legtöbbet A Tér - A bor a pohár tartót használja a tér alatt, a szekrényben, mint tárhely étkészlet, szóval szabad, hogy a kabinet tér, akkor képes lesz arra, hogy a munka hatékonyabbá tehető a szervezett konyha. ?Semmi gond Közgyűlés - lesz teljesen telepített 2-3 perc : Nincs fúrás szükséges : Felszerelt dupla oldalon matricák, Ütés mentes, öltöny a Lapos felület alatt a kabinet.Lehet mount ez az ágy a LAKÓKOCSIBAN, konyha, szekrény, büfé, kredenc, ketrec, vagy más tároló szekrény. ?Tároló Állvány Különböző Poharakat - MÉRET : 10"x4.0-3,5 colos(2,5 cm-9cm) alap üveg típusok, mint a pezsgőspoharak, margarita szemüveg, burgundy poharak, koktél, szemüveg, stb.Ez a bor a pohár rack is illik a legtöbb konyhai szekrények. ?Olcsó & Többet Biztonságos - Egyszerű, de erős, szép kivitelezés, Kiváló minőségű fekete, vagy tudni illik mindkét rusztikus, modern terek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában