Moraz Növényi Bőr Saver Többcélú Gél, Készült Polygonum Kivonatok, A Puha, Egészséges Bőrt, Minden bőrtípusra,1.7 FL. OZ.

Moraz Növényi Bőr Saver Többcélú Gél, Készült Polygonum Kivonatok, A Puha, Egészséges Bőrt, Minden bőrtípusra,1.7 FL. OZ.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

Egyablakos - MORAZ TÖBBCÉLÚ gyógyító kenőcs a megmentésére megoldás különböző bőr problémák, beleértve a vágás, égés, bőrpír, viszketés, piros folt, majd szárazraEz is segít megújítani a száraz bőrt, hidratálja a szöveteket hidratálja, valamint védi a bőrt.POLYGONUM KIVONAT erős képességek, hogy helyreállítja a sérült bőrt.MORAZ használ egy kivonat egy bizonyos típusú polygonum, amely egyedülálló a Galileai régióban.Is tartalmaz kivonat, zsálya, myrtle, valamint az üröm.Természetes Gyógyító Összetevők nyújt hatékony kezelés az atópiás dermatitis, valamint seborrhea.Klinikailag tesztelt.TÖBBCÉLÚ KENŐCS, amely hidratálja, rehabilitates a bőr.Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, valamint anti-elleni krémet.Ez a kézkrém nyújt azonnali megoldást, száraz, viszkető bőr.ÓVATOSAN ALKALMAZZA sérült bőrön akár háromszor egy nap.Használja mindaddig, amíg szükség javulás észre.Ideális a család minden tagja.A keze a különböző helyzetekben.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában