Karen Alacsony Új!! 23 Inch Magasság Akvárium Háttér Korall, illetve Édesvízi Növények Dzsungel Dekoráció (60(L) x 23(H))

Karen Alacsony Új!! 23 Inch Magasság Akvárium Háttér Korall, illetve Édesvízi Növények Dzsungel Dekoráció (60(L) x 23(H))

Rendeléséhez elérhető
HUF 1041.30
Készleten:

2 Oldalas - egyik oldalon azt mutatja, színes korallok, a másik műsor édesvízi növényekAnyaga : Műanyag.Védi a tétel teszünk közzé minden, a háttérrel, a postai cső.Megjegyzés : rögzítse az akvárium világos kétoldalas ragasztószalag vagy cellux.Szállítási idő : Légipostával : Általában szállítás USA-ban kb 14-25 nap. 2 Oldalas - egyik oldalon azt mutatja, színes korallok, a másik műsor édesvízi növények.Anyaga : Műanyag.Védi a tétel teszünk közzé minden, a háttérrel, a postai cső.Megjegyzés : rögzítse az akvárium világos kétoldalas ragasztószalag vagy cellux.Szállítási idő : Légipostával : Általában szállítás USA-ban kb 14-25 nap.Az akvárium háttér illik 24 hüvelyk magas akvárium.Javaslat : az Intézkedés az akvárium tetejéről a szubsztrát, hogy az alsó ajak az akvárium keret határozza meg, ha a háttér elég magas használni. Ez ismétlődő jelenet van vágva egy nagy tekercs van egy határ alján mindkét oldalán.A háttérben kap különböznek kissé a minta fotók a fenti képen látható.Kérem, engedje meg, hogy egy kis méretű hiba miatt kézi mérés. Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel világítás gyakorolt hatások, valamint a monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb., a színtónus a honlap fényképet, majd a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában