ZXYRC Alumínium Összeállított Keret, Futómű Készlet SCX24 AXI00006 Ford Bronco 1/24 RC Crawler Full Metal Frissítés Alkatrészek (Ezüst)

ZXYRC Alumínium Összeállított Keret, Futómű Készlet SCX24 AXI00006 Ford Bronco 1/24 RC Crawler Full Metal Frissítés Alkatrészek (Ezüst)

Rendeléséhez elérhető
HUF 14580.00
Készleten:

【Alkalmas】 1/24 RC Robot Autó SCX24 AXI00006 JEEP Ford Bronco 【Csomag Tartalmazza : 】Magas minőségű alumínium ötvözet 1/24 RC Autó fhrame alváz (Beleértve a tartozékokat a képen). 【Anyag : 】a Megmunkált alumínium, eloxált, hogy jól néz ki, Könnyű frissítés javítja az autó teljesítményét, a kezelhetőség, a tartósság. 【Előny : 】Magas minőségű anyagokból ,kiváló kivitelezés,Könnyűszerkezetes,kiemelkedik a versenyen szép formájú,tartós Meghosszabbítja az életet a kocsiból. 【Ügyfélszolgálat : 】 Ha bármilyen kérdése van,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig ajánlatot professzionális szolgáltatást, hogy megoldja a problémát.Tipp : Ez az RC keret csak kompatibilis "SCX24 AXI00006 Bronco", ha kell, hogy más modellek, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, akkor javasoljuk, hogy megfelelő termékek az ön számára. 【Alkalmas】 1/24 RC Robot Autó SCX24 AXI00006 JEEP Ford Bronco. 【Csomag Tartalmazza : 】Magas minőségű alumínium ötvözet 1/24 RC Autó fhrame alváz (Beleértve a tartozékokat a képen). 【Anyag : 】a Megmunkált alumínium, eloxált, hogy jól néz ki, Könnyű frissítés javítja az autó teljesítményét, a kezelhetőség, a tartósság. 【Előny : 】Magas minőségű anyagokból ,kiváló kivitelezés,Könnyűszerkezetes,kiemelkedik a versenyen szép formájú,tartós Meghosszabbítja az életet a kocsiból. 【Ügyfélszolgálat : 】 Ha bármilyen kérdése van,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig ajánlatot professzionális szolgáltatást, hogy megoldja a problémát.Tipp : Ez az RC keret csak kompatibilis "SCX24 AXI00006 Bronco", ha kell, hogy más modellek, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, akkor javasoljuk, hogy megfelelő termékek az ön számára. 1/24 RC Crawler Keret Alváz Alumínium Ötvözet Összeállított Keret, Futómű Készlet Axiális SCX24 AXI00006 JEEP Ford Bronco Frissítéseket.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában