KADEUX 200 Hüvelyk kivetítőn Összecsukható Kültéri Film Screen Anti-Hajtás kivetítőn Hordozható Kétoldalas kivetítőn 60/72/84/100/120/150/180/200in

KADEUX 200 Hüvelyk kivetítőn Összecsukható Kültéri Film Screen Anti-Hajtás kivetítőn Hordozható Kétoldalas kivetítőn 60/72/84/100/120/150/180/200in

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

★ Ráncmentes anyag : A 120 centis kivetítőn készült vastag poliészter rost anyag egy puha érintés, ami a vetítés tisztább, világosabb, mint a legtöbb más vetítés, így biztosítva, ráncmentes, amikor hajtogatott vagy tömörített ★ Könnyen tárolható, illetve hordozza : Könnyű, kihajtható design, akkor hajtsa a videó vetítés képernyőn a kis méretű, tedd be egy hátizsákot vagy bőröndöt, s bárhol egy tároló táska. ★ Széles körű alkalmazás : kültéri projektor képernyők jó a kép minőség, könnyű kialakítás.Ideális házimozi, konferencia terem, tanterem, udvar színházak, kemping felek, sőt még többet is. ★ Széles betekintési szög : A kivetítő képernyő széles látószög, nagy méret, ami azt jelenti, hogy nem kell ülnöm közvetlenül a képernyő előtt, csak válassza ki a legkényelmesebb megtekintési testtartás, élvezze a nagyszerű filmet este. ★ Könnyen telepíthető : Projektor képernyők lehet telepíteni a legkülönfélébb módokon lehet könnyen fix falak/zárójelben a kampók, kötelek, zárójelben, köröm, stb.Könnyű, hordozható, könnyen telepíthető, a kivetítőn a legjobb választás a kerti útra. ★ Ráncmentes anyag : A 120 centis kivetítőn készült vastag poliészter rost anyag egy puha érintés, ami a vetítés tisztább, világosabb, mint a legtöbb más vetítés, így biztosítva, ráncmentes, amikor hajtogatott vagy tömörített. ★ Könnyen tárolható, illetve hordozza : Könnyű, kihajtható design, akkor hajtsa a videó vetítés képernyőn a kis méretű, tedd be egy hátizsákot vagy bőröndöt, s bárhol egy tároló táska. ★ Széles körű alkalmazás : kültéri projektor képernyők jó a kép minőség, könnyű kialakítás.Ideális házimozi, konferencia terem, tanterem, udvar színházak, kemping felek, sőt még többet is. ★ Széles betekintési szög : A kivetítő képernyő széles látószög, nagy méret, ami azt jelenti, hogy nem kell ülnöm közvetlenül a képernyő előtt, csak válassza ki a legkényelmesebb megtekintési testtartás, élvezze a nagyszerű filmet este. ★ Könnyen telepíthető : Projektor képernyők lehet telepíteni a legkülönfélébb módokon lehet könnyen fix falak/zárójelben a kampók, kötelek, zárójelben, köröm, stb.

További részletek

Product Name:
Projector screen
Product material:
polyester fiber
Feature:
HD, wrinkle-resistant, foldable, easy to clean
Product size:
60 inches/72 inches/84 inches/100 inches/120 inches/150 inches/180 inches/200 inches
Product ratio:
4
Product color:
white
Package includes:
1 × projector screen
Tips:
1. Since the product is measured manually, the size may have an error of 1-2 cm, which is normal.:
2. Due to shooting light, display and other factors, it is inevitable that some color difference problems will occur. Please refer to the actual product received.:
3. Our goal is to provide customers with the best products and the best service. If you have any questions, please feel free to contact us, we will be happy to serve you. Your satisfaction is our greatest motivation. :

Hasonló termékek a kategóriában