Ski Kesztyű a Nők a Férfiak Vízálló Téli Hó Kesztyű Érintőképernyős Ski Kesztyű a Hideg Időjárás Snowboard Motoros

Ski Kesztyű a Nők a Férfiak Vízálló Téli Hó Kesztyű Érintőképernyős Ski Kesztyű a Hideg Időjárás Snowboard Motoros

Rendeléséhez elérhető
HUF 1574.10
Készleten:

Tépőzáras bezárásaMossa Meg A Kezét.
⛄ 【Meleg & Tartós】 : Téli kesztyű a férfiak, mind a nők készült magas minőségű, tartós anyag : 100% poliészter, tele fleece belső, amelyek a kezét kényelmesen kínál védelmet a zord időjárás, a hőmérséklet.Amellett, miközben ujjainkat, sí kesztyű hatékonyan biztosítják a több meleget, kényelmet a hideg időjárás, mint sí kesztyű, amely ujjait egymástól.
❄️ 【Vízálló, Szélálló, a Hó, a Bizonyíték,】 : a tartós téli kesztyű felnőttek számára.Vízálló szövet a vízálló téli kesztyű hatékonyan megakadályozza az invázió az eső, a szél, a hó, a kezében marad a meleg, száraz edzés, miközben lehetővé teszi a nedvesség, hogy elkerülje a szabadtéri hó sport sokáig.
⛷️ 【Biztonságos & Kényelmes Design】 : Minden mici a nők, mind a férfiak egy vízhatlan cipzáras zseb a hordozó fény elemek, így a szabadtéri utazás biztonságosabb, kényelmesebb, pedig melegebb.Különben is, a csatolt csatot, meg hámot nem csak a hó kesztyű kapcsolatban, de azt is megakadályozza őket abban, hogy elveszett.
? 【Nem-Slip & Érintőképernyő Design】 : A palm a vízálló kesztyű anyaga PU csúszásmentes anyag, amely puha, kényelmes, annak érdekében, hogy az ujjai rugalmas ebben a hóban kesztyűt, hogy szilárdan markolat a dolgokat.Érintőképernyő-kompatibilis műbőr használják a tippeket a hüvelykujj, majd két tenyér így működik, okostelefonok, táblagépek eltávolítása nélkül a kesztyű.
? 【Megfelelő Alkalomra】 : A hideg időjárás kesztyű kialakítás a téli gyakorlat, amely a kezét a meleg, hogy bármilyen szabadtéri sportok, mint például a síelés, snowboard, snowmobiling, túrázás, lovaglás, mind a téli sportok.Vízálló szövet a vízálló téli kesztyű hatékonyan megakadályozza az invázió az eső, a szél, a hó, a kezében marad a meleg, száraz edzés, miközben lehetővé teszi a nedvesség, hogy elkerülje a szabadtéri hó sport sokáig.
Minden mici a nők, mind a férfiak egy vízhatlan cipzáras zseb.A mellékelt csattal, illetve öv megakadályozza őket abban, hogy elveszett.A palm a vízálló kesztyű anyaga PU csúszásmentes anyagból.Érintőképernyő-kompatibilis műbőr használják a tippeket a hüvelykujj, majd két tenyér.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában