Babáknak valók Első Karácsonyi Dísz 2022 Az Első Karácsonyi Dísz Képkeret 2022 Gyanta Karácsonyi Képkeret babáknak valók 1.

Babáknak valók Első Karácsonyi Dísz 2022 Az Első Karácsonyi Dísz Képkeret 2022 Gyanta Karácsonyi Képkeret babáknak valók 1.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

【2022 Karácsonyi Dísz Képkeret】Keret mérete : 9Fényképek megjelenítési terület : 5 CM/ 2a-átmérő.A képkeret lehetővé teszi, hogy könnyen pótolni a babáknak valók kép csak megnyitása a hátlap, így meg lehet változtatni a képet, mint te.Lehet, hogy új érzések, hogy a család minden nap. 【Jól elkészített Anyagok】Egy tartós, praktikus Karácsonyi témájú kép gyártott prémium gyanta, ami tartós, élénk színek, nem könnyen elhalványul, kreatív, elragadó forma, hogy a képkeret egy jó otthoni dekoráció. 【Standable, valamint függeszthető kivitel】a kép keret álljon teszi, hogy is tökéletes asztali dekoráció, a zsinór könnyen lóg, akkor tudja használni, díszíteni a karácsonyfát, mint kívánatos.Azaz, ez a dekoratív Karácsonyi keret egyaránt használható, mint egy függő dekoráció, valamint egy asztali dísz. 【Egyedi Design】A Karácsonyi téma design teszi egy meleg hangulatot.A hópehely, hóember, s lógó csengő design hozhat egy ünnepi pedig úgy érzi, otthon a szép, kreatív Karácsonyi téma.így kijelző gyerekek fotó a Karácsony, a felvétel a boldog pillanatokat. 【Kényes Ajándék Doboz, Csomag】jön egy gyönyörű bemutató box, ami a képkeret egy tökéletes választás, mint Karácsonyi ajándék.Nagyon ajánlom, mint egy család, aki csak üdvözölte, hogy egy új tag, amely megemlékezzenek az első Karácsony a babával van. 【2022 Karácsonyi Dísz Képkeret】Keret mérete : 9.Fényképek megjelenítési terület : 5 CM/ 2a-átmérő.A képkeret lehetővé teszi, hogy könnyen pótolni a babáknak valók kép csak megnyitása a hátlap, így meg lehet változtatni a képet, mint te.Lehet, hogy új érzések, hogy a család minden nap. 【Jól elkészített Anyagok】Egy tartós, praktikus Karácsonyi témájú kép gyártott prémium gyanta, ami tartós, élénk színek, nem könnyen elhalványul, kreatív, elragadó forma, hogy a képkeret egy jó otthoni dekoráció. 【Standable, valamint függeszthető kivitel】a kép keret álljon teszi, hogy is tökéletes asztali dekoráció, a zsinór könnyen lóg, akkor tudja használni, díszíteni a karácsonyfát, mint kívánatos.Azaz, ez a dekoratív Karácsonyi keret egyaránt használható, mint egy függő dekoráció, valamint egy asztali dísz.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában