MM 3 Tier Tároló Polc, Fa Mikrohullámú Sütő Rack, Fénymásoló Tároló Állvány Asztali Nyomtató, Polc, Polcok (Méret : 53cm x 32cm x 73cm)

MM 3 Tier Tároló Polc, Fa Mikrohullámú Sütő Rack, Fénymásoló Tároló Állvány Asztali Nyomtató, Polc, Polcok (Méret : 53cm x 32cm x 73cm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 12294.00
Készleten:

A bambusz anyag állványok, nem könnyű feltörni, nem könnyen deformálódik, a felület festett védő szín, nem változik a színePraktikus, helytakarékos, tároló egység.tökéletes a mikrohullámú, illetve egyéb konyhai eszközök.Masszív, erős konstrukció, tömör, szép design, hogy a konyhában még szép, rendezett.A csomag Tartalmazza : 1 x tárolási egység(Díszítő elemek megjelenített termék képek nem tartozék).A Közvetlen Értékesítés A Gyártók Által.Szállítási idő 9-15 nap.Vissza Tartomány 30 nap. ★ Méret : 43 cm × 32cm × 73cm , 53cm x 32cm x 73cm , 60cm × 32cm × 73cm , 70cm × 32cm × 73cm The egyedi méretek a képen látható módon. (Méret átalakítás : 1 = 2.54 cm , 1 cm = 0.394 a)★ helytakarékos : az 1. Állványok segítségével minden talpalatnyi helyet, a sarokban a ház, amely egy ideális kijelző tárolási megoldás a hálószoba, nappali, iroda területek vagy kitchen2. Állványok ajánlat a tökéletes hely, hogy a fotók, gyertyák, könyvek, poharak, vagy bármi, ami eszetekbe jut. Is tökéletes tükör, könyvek, dísztárgyak, a hálószobában vagy a nappaliban.★ Tökéletes Kijelző Polcok : az Állványok is jól működik, mint egy kijelző egység a DVD, CD, dísztárgyak, képek, tükrök, gyűjtemények belefér egy kis sarki ház Jellemzők : 1. Maximalizálja a tárolás minimális space2. Az egyszerű design teszi a polcon alkalmas különböző helyszíneken. Használni, mint egy beállítás, hogy kihangsúlyozza díszítő elemek részeként a otthon dekor, vagy egyszerűen csak, mint egy könyvespolc. Alkalmas nappali, konyha, előszoba, hálószoba, iroda. Törölje le tiszta, nedves ruhával.Ne használjon erős vegyszereket.A képek illusztrációs célt.Minden dekor elem nem része az ajánlatnak. Mivel kézi mérés 1-2 cm méret hiba, kérjük vegye a fizikai mérete az irányadó. Van némi különbség a képet, majd az igazi elem által okozott fényerő.A szállítási idő 10-15 nap, s vissza köre 30 nap.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában