WANLIAN Kard állvány Kard horog Plexi tábla felső Kard kijelző állni Kard állvány, Dekoratív kard állvány Kijelző stand-sorozat (Átlátszó)

WANLIAN Kard állvány Kard horog Plexi tábla felső Kard kijelző állni Kard állvány, Dekoratív kard állvány Kijelző stand-sorozat (Átlátszó)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1322.10
Készleten:

❄【EGYSZERŰ, NAGYLELKŰ DESIGN】a távolság A polcra állítható önkényesen, akár a kard, hosszú vagy rövid, ez nagyon megfelelőAz átlátszó akril anyag azt mutatja, hogy a kard, amely lehetővé teszi, hogy a csodálatos hatást. ❄【TÖKÉLETES FÉNYKARD KIJELZŐ】Hely a kard, vagy késsel vízszintesen egy asztalon, vagy sík felületre.Egyszer az asztalra, akkor nagyon erős. ❄【MINŐSÉGI PLEXI ANYAG】A akasztóval készült kiváló minőségű átlátszó plexi anyag, amely erős, tartós, nem könnyen hajlik meg deformálódik, valamint a hosszú élettartamot. ❄【TÖBBCÉLÚ KARD】Alkalmas különböző katana kard, mint a katana, a gyűjtemény katana, wakizashi, vagy tanto polc dekoráció. ❄【KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ】A kard display állvány könnyen telepíthető, csak helyezze be a dugót az alsó jack jelenítse meg a fénykard az asztalra, majd telepítse a töltelékkel, mindkét oldalán jelenítse meg a fénykardját, s a karddal. ❄【EGYSZERŰ, NAGYLELKŰ DESIGN】a távolság A polcra állítható önkényesen, akár a kard, hosszú vagy rövid, ez nagyon megfelelő.Az átlátszó akril anyag azt mutatja, hogy a kard, amely lehetővé teszi, hogy a csodálatos hatást. ❄【TÖKÉLETES FÉNYKARD KIJELZŐ】Hely a kard, vagy késsel vízszintesen egy asztalon, vagy sík felületre.Egyszer az asztalra, akkor nagyon erős. ❄【MINŐSÉGI PLEXI ANYAG】A akasztóval készült kiváló minőségű átlátszó plexi anyag, amely erős, tartós, nem könnyen hajlik meg deformálódik, valamint a hosszú élettartamot. ❄【TÖBBCÉLÚ KARD】Alkalmas különböző katana kard, mint a katana, a gyűjtemény katana, wakizashi, vagy tanto polc dekoráció. ❄【KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ】A kard display állvány könnyen telepíthető, csak helyezze be a dugót az alsó jack jelenítse meg a fénykard az asztalra, majd telepítse a töltelékkel, mindkét oldalán jelenítse meg a fénykardját, s a karddal.Jellemzői : ✔ Gyönyörű kard díszek. ✔ TÖKÉLETES AJÁNDÉK : Nagy a szervező a gyűjtemény, nagy apukák/testvérek/pasik, akik szeretik gyűjteni, mint például a harcművészetek, a fénykard, vagy DIY tevékenység!Termék Adatok : ●Anyag : behozott 6mm akril ●Nettó tömeg : 100g. ●Szín : átlátszó, fekete. ●A csomag tartalma : 1 szett kard birtokosa.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában