BERYRAIL Kerékpáros Szemüveg Polarizált Sport Napszemüveg a Férfiak, mind a Nők, Baseball Halászati Futó Napszemüveg(DL-ZHS08)

BERYRAIL Kerékpáros Szemüveg Polarizált Sport Napszemüveg a Férfiak, mind a Nők, Baseball Halászati Futó Napszemüveg(DL-ZHS08)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

ImportáltTR91 keret keret keret.Tri Cellulóz-Acetát lencse lencse lencse.Lencse szélesség : 5 mm.Híd : 22 milliméter. 【Magas Minőségű Napszemüveg】Ez a szemüveg készült kiváló minőségű polarizált lencsék, kiváló optikai minőség.Polarizált szemüveg vagy a védőszemüveg a nagy hó, mert szelektíven blokkolja tükör-mint a gondolatok a napfény (" ragyogás ") helyett sötétedő mindent egyenletesen.Ez hatékonyan megvédje a szemed, a szemed, nyugodt, segíteni, hogy élvezze a szabad idő több. 【UV Védelem Napszemüveg】Ez a napszemüveg blokk 99,9% - a káros UVA & UVB Sugarak, csökkentse a terhelést a szemem, valamint biztosítja a kellemes kilátás.Lehet visszaállítani, a true color tisztasága a vizuális hatás az ön számára egy puhább, tisztább, sport, táj. 【Széles körű Alkalmazását】A szél bizonyíték napszemüveg alkalmas a férfiak, mind a nők.Ezek optimális szabadtéri sportok, mint például a kerékpározás, kerékpározás, vezetői, futás, horgászat, verseny, golf, korcsolyázás, hegymászás, túrázás, síelés, szörfözés, trekking, baseball, röpi, illetve egyéb szabadtéri tevékenységek, valamint azt is, hogy egy rave party/pub/fesztivál/sehová. 【Kényelmes Design】A kép készült, könnyű, tartós anyag, a ergonomikus, állítható puha orrát párna tökéletes emberek, minden arc formák, akkor nem kényelmetlenül érzi magát még akkor is, ha viseled őket sokáig.Ez a divat árnyékban retro stílusban teszi, hogy hűvös, elegáns, a parton. 【 100% - ig Biztonságos Vásárlás】célunk, hogy a felhasználó kiváló szolgáltatás, megígérjük, hogy biztosítani élettartam garancia minden ügyfél számára.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában