Gyors Gomb Eszköz, Nem Varrjuk össze a Gombokat,Nem Kell Szem Gombok,Gomb Rögzítő Eszköz Cseréje Gomb Ruha Varrás Rögzítése (Fekete,30db)

Gyors Gomb Eszköz, Nem Varrjuk össze a Gombokat,Nem Kell Szem Gombok,Gomb Rögzítő Eszköz Cseréje Gomb Ruha Varrás Rögzítése (Fekete,30db)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

[Gyors gomb] : lehet javítani az esetleges lyukakat gombot bármilyen anyag, tű nélkül, vagy a szálLehet varrni a gombot egy percen belül segítségével Tű Varrjunk Gombot. [Erős, tartós] : A nem-szög állítható derék csat erős, tartós.Ez egy nagyon vékony, de ellenálló szál.Ha varrni vele, nem kell aggódnod tartozó gombok többé. [Könnyen használható] : A diák a szövet alatt, áthalad a gomblyuk, bezárja egy kis tányér alá rejtett, a szövet.Biztosítunk fekete-fehér színek adni, több lehetőség. [Könnyen hordozható] : A Gyors gombra, eszköz, kicsi, könnyű,könnyen hordozható körül.Könnyen köröm gombok bármilyen hely, de minden helyszínen.Mindig hasznos, egyszerű, gyors. [Széles körben használt] : Ez alkalmas mindenféle gombok,akkor köröm gombok, egy perc alatt az otthoni, üzleti út, vagy az utazás.Termék leírás Nem varr szükséges, mindenki köröm gombok segítségével, majd ők erősebbek, mint a hagyományos varráshoz.Hány ruhát van vagy tétlen, mert nem megy a gombok?Specifikáció : Anyag : kiváló minőségű műanyag Szín : Fekete,Fehér Hossza : 15cm/5.9 hüvelyk Csomag : 10/20/30 Db * gyors gomb eszköz Megjegyzés : 1.Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.Kérem, engedje meg, 0-2 cm hiba miatt kézi mérés.

További részletek

Material:
premium quality plastic
Color:
Black,White
Length:
15cm/5.9inch
Package:
10/20/30 Pcs * fast button tool:
Note:
1.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
2.Please allow 0-2cm error due to manual measurement. :

Hasonló termékek a kategóriában