TICONN Vízálló Elektromos csatlakozódoboz IP67 ABS Műanyag Burkolat Csuklós Fedél szerelőlap, Fali Konzolok, Kábelek Mirigyek (Ki-Fehér, 8.7x6.7x4.3)

TICONN Vízálló Elektromos csatlakozódoboz IP67 ABS Műanyag Burkolat Csuklós Fedél szerelőlap, Fali Konzolok, Kábelek Mirigyek (Ki-Fehér, 8.7x6.7x4.3)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

[PRÉMIUM MINŐSÉG] TICONN elektromos vízálló doboz készült minőségű ABS műanyag, mely kiváló hatása az ellenállást elektromos szigetelő képességKönnyen működik ajtó kilincsek készült 304 Rozsdamentes Acél. [IP67 FOKOZATÚ] Az elektromos doboz nyújt teljes védelmet a víz, folyadékok, beleértve akár a merítés akár egy méter a víz.Nagy a magas páratartalmú környezet. [KÖNNYŰ összeszerelhetőség] A külső elektromos mezőben időjárásálló jön a rács rögzítő lemezek, amelyek lehetővé teszik, hogy felmászik a fórumon, vagy a készülék a vízálló műanyag doboz könnyen.Egy 3/8" NPT egy 1/2" NPT tömszelence szerepelnek az esetben van szükség, hogy a takarmány vezetékek kívül. 4 rozsdamentes acél szerelje fel lehet használni, hogy lefagy a doboz a falak vagy a kerítések. [SZÉLES ALKALMAZÁSOK] kínálunk több méretben, vízálló elektromos dobozokat, hogy megfeleljen az ön igényeinek.Nagy a sprinkler vezérlés, világítás vezérlés, valamint az egyéb intelligens otthon DIY projektet. [TICONN MÁRKA MINŐSÉGI ELKÖTELEZETTSÉG] Mi áll mögötte minőségi termék.Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlás, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Biztosítunk 30 napos pénz vissza élettartam garancia. 100% Elégedettség Garancia kockázatmentes vásárlás!.Megtalálja További Eszközök a TICONN.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában