Zerone Műanyag Kaktusz Növény, Szimuláció Műanyag Kaktusz Növény Terrárium Hüllő Élőhelyek Dekoráció, Otthon Dekoráció Teknős,

Zerone Műanyag Kaktusz Növény, Szimuláció Műanyag Kaktusz Növény Terrárium Hüllő Élőhelyek Dekoráció, Otthon Dekoráció Teknős,

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

Add Szórakoztató : Élethű növény modellezés, amely segít csökkenteni a stressz, a háziállatokHozzon létre természetes rejtekhely a hüllők, kétéltűek, majd adja hozzá a szórakoztató, hogy az életüket.Kevesebb Karbantartás : a Mesterséges növények eltérnek élő növények, mesterséges akváriumi növények, nem kapnak nagyobb lesz gyönyörű az idő, nem kell vigyázni a metszés.Nem fognak megrohadni a víz, amely használható sokáig.Nem Árt : Nincs környezetszennyezés, hogy a víz minősége, nem baj, hogy a kisállat-egészségügyi, tengervíz tartály is használható.Használja azokat a helyeket, a terrárium, ahol valódi növények nem boldogulhatnak, vagy túlélni.Puha Műanyag Anyaga : Ez a kaktusz dekoráció műanyagból készült.Az anyaga puha, így nem karcolja meg a pet bőr.Használható mind hüllő, valamint akvárium.A széles körű Alkalmazás : a méret A sivatagi kaktusz növények 5x5.Jó gyíkok, kaméleonok, fa békát, gekkók, teknősök, kígyók, illetve egyéb hüllők.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Műanyag Kaktusz Növényi Anyag : Műanyag Szín : a képen látható módon Méret : Kb.9 oz Alkalmazás : Akvárium Tereprendezés Csomag Lista : 1 x Műanyag Kaktusz Növény Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen,illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a virágok színét lesz elküldve véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Plastic Cactus Plant
Material:
Plastic
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.5x5.5x15cm/2x2.2x5.9in
Weight:
Approx.83g/2.9oz
Application:
Aquarium Landscaping
Package List:
1 x Plastic Cactus Plant:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.:
4. Please note that the color of the flowers will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek a kategóriában