Sakenitly 10.2-Es Összecsukható Állvány Esetben a Kindle Írnok is Megjelent, 2022-ben, Tri-Fold Esetben az Auto-Ébredj-to-Sleep Funkció

Sakenitly 10.2-Es Összecsukható Állvány Esetben a Kindle Írnok is Megjelent, 2022-ben, Tri-Fold Esetben az Auto-Ébredj-to-Sleep Funkció

Rendeléséhez elérhető
HUF 2158.20
Készleten:

【Kompatibilitási】A tartós az esetben kifejezetten a Kindle Írnok is megjelent, 2022-ben2 hüvelykes kijelző.Nem alkalmas egyéb eszközök. 【Standable Design】 : Nyomtatványok két stabil támogatja összecsukható a fedelet.Így a kindle-re állhat stabilan neked, hogy olvasd el könnyen, felszabadítva a kezét. 【Anyag】 Készült környezetbarát PC.Ultra-vékony, könnyű könyv-stílus eset készült, magas minőségű, környezetbarát PC.Puha belső bélés hozzáteszi, kényelmes, extra védelem. 【Pontos Lyuk Helyét】 Tökéletes illeszkedést a termékleírásban, valamint a töltés helyét.Az összes funkció elérhető, anélkül, hogy a burkolat eltávolítása, így könnyen el lehet olvasni. 【Könnyűsúly tervez】A vékony, könnyű kialakítás védi a készülék hozzáadása nélkül ömlesztve vagy tömegben, hogy a Kindle, így vidd magaddal bárhová is mész.Kompatibilitás : Ez a beállítás alkalmas a 10.2-es Kindle Írnok is megjelent 2022 Specification : Tömeg : 230g.Készült PU bőr, puha szilikon, ez nagyban csökkenti a kár, hogy a készülék által okozott csökken, törés, illetve teljes mértékben megvédi a készüléket a karcolásoktól, illetve horzsolások.A mágneses bezárása zárja biztonságosan, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan ébredj, vagy tedd a Kindle Írnok 10.2" aludni egyszerűen megnyílik vagy bezáródik az ügyet, így könnyen használható.Egy mágneses kapocs tartja, hogy a fedél szorosan zár-e, védi a készüléket.A lehajtható előlap a mágnesek segít létrehozni függőleges, vízszintes látószög a kényelmes gépelés, megtekintése, valamint megtekinteni a Kindle Írnok.Expressz szállítás.Használjuk -igazolt teljesítése szolgáltatók, hogy a hajó a szállítmányok pedig mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a csomagok szállítása, hogy biztonságosan, időben.Ha van egy probléma, hogy a csomag szállítás közben vagy a szállítás, felvesszük önnel a kapcsolatot az e-mail rendszer.100% vevői elégedettség garantált.Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel, akkor szívesen ön számára egy exchange vagy visszatérítést.Felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül.MEGJEGYZÉS : Kérjük, erősítse meg a Kindle modell megrendelés előtt!.

További részletek

Weight:
about 230g.
Made of PU leather and soft silicone, it can greatly reduce the damage to your device caused by dropping, breaking and fully protect your device from scratches and abrasions.:
The magnetic closure closes securely, allowing you to automatically wake or put your Kindle Scribe 10.2 to sleep simply by opening or closing the case, making it easy to use. A magnetic clasp keeps the cover securely closed, protecting your device.:
The foldable front cover with magnets helps create vertical and horizontal viewing angles for comfortable typing, viewing and viewing of your Kindle Scribe.:
Express shipping.:
We use -certified fulfillment providers to ship our shipments and will do our best to ensure your packages are delivered to you safely and on time. When there is a problem with your package during shipping or delivery, we will contact you through the mail system.:
100% customer satisfaction guaranteed. If for any reason you are not satisfied with the product, we will gladly provide you with an exchange or refund. We will contact you within 24 hours.:
NOTE:
Please confirm your Kindle model before placing an order!

Hasonló termékek a kategóriában