SXDS 3Pcs Akril Csík Köröm Bélés Ecset Szett-Vékony, vonalas Rajz Toll Zselés Manikűr Festmény (Szín : D, Méret : Mint Látható)

SXDS 3Pcs Akril Csík Köröm Bélés Ecset Szett-Vékony, vonalas Rajz Toll Zselés Manikűr Festmény (Szín : D, Méret : Mint Látható)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

Nettó tartalom : 15gSzín : arany húzza a sort toll, ezüst húzza a sort a tollat.Elem Típus : Köröm Ecset.Ez a könnyen használható, valamint védi a köröm ecsettel por.Nagy szakmai felhasználásra, szalon használatra, különösen a jó emberek, akik szeretik a manikűr.Kategória : Húzza a Sort Pen Net tartalom : 15g Color : arany húzza a sort toll, ezüst húzza a sort pen Item Típusa : Köröm Brush It könnyen használható, valamint védi a köröm ecsettel por.Nagy szakmai felhasználásra, szalon használatra, különösen a jó emberek, akik szeretik a manikűr.megjegyzések : 1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kép nem mutatja a tényleges méret, lásd a leírást méret részleteket. Kérem, engedje meg, 1-3mm különbség miatt kézi mérés, köszönöm. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet. Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő , a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt kézi mérések.Hordozható esetben jogosult design, az esetben lehet alakítani egy kefe tartó másodpercek alatt!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában