AMONIDA Ecset Roll Up Táska, Ecset Esetben, Olaj Kefék Esetben 30 Lyukak Vászon, nagy teljesítményű Hordozható Diákok a Művész

AMONIDA Ecset Roll Up Táska, Ecset Esetben, Olaj Kefék Esetben 30 Lyukak Vászon, nagy teljesítményű Hordozható Diákok a Művész

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Minden kefével saját, egyedi jogosult, amely segít, hogy az ecset kell könnyenpánt tartja minden kefével biztonságosan megakadályozza őket esik ki.Lehet, hogy a kefe, kaparó, tapétavágó, illetve egyéb anyagok festéshez, hogy az ecset már nincs káosz.Kiváló minőségű vászon anyag, ez a roll up vászon táska üzletek szervez a kefe, valamint védi őket a por, meg a kárt.Könnyű súly, kompakt méret, de a láda könnyen tartani 30 kefe.Összecsavarható, lehetővé teszi a kényelmes szállítására, tökéletes utazók, akik, mint a festmény.Minden kefével saját, egyedi jogosult, amely segít, hogy az ecset kell könnyen.pánt tartja minden kefével biztonságosan megakadályozza őket esik ki.Lehet, hogy a kefe, kaparó, tapétavágó, illetve egyéb anyagok festéshez, hogy az ecset már nincs káosz.Kiváló minőségű vászon anyag, ez a roll up vászon táska üzletek szervez a kefe, valamint védi őket a por, meg a kárt.Könnyű súly, kompakt méret, de a láda könnyen tartani 30 kefe.Összecsavarható, lehetővé teszi a kényelmes szállítására, tökéletes utazók, akik, mint a festmény. Kiváló minőségű vászon anyag, ez a roll up vászon táska üzletek szervez a kefe, valamint védi őket a por, meg damage2. Minden kefével saját, egyedi jogosult, amely segít, hogy az ecset kell könnyen.pánt tartja minden kefével biztonságosan megakadályozza őket abban, eső out3. Összecsavarható, lehetővé teszi a kényelmes szállítására, tökéletes utazók, akik, mint painting4. Könnyű súly, kompakt méret, de a láda könnyen tartani 30 brushes5. Lehet, hogy a kefe, kaparó, tapétavágó, illetve egyéb anyagok festéshez, hogy az ecset már nem mess Specification : Jellemzők : kiváló minőségű vászon anyag, ez a roll up vászon táska üzletek szervez a kefe, valamint védi őket a por, meg a kárt.Minden kefével saját, egyedi jogosult, amely segít, hogy az ecset kell könnyen.pánt tartja minden kefével biztonságosan megakadályozza őket esik ki.Összecsavarható, lehetővé teszi a kényelmes szállítására, tökéletes utazók, akik, mint a festmény.Könnyű súly, kompakt méret, de a láda könnyen tartani 30 kefe.Lehet, hogy a kefe, kaparó, tapétavágó, illetve egyéb anyagok festéshez, hogy az ecset már nincs káosz.

További részletek

Features:
Made of high quality canvas material, this roll up canvas bag stores and organizes your brush as well as, protects them from dust and damage.:
Each brush has its own individual holder which helps to get the brush you need easily. strap holds each brush securely and prevent them from falling out. :
Can be rolled up, makes it convenient to carry, perfect for travelers who like painting. :
Light weight and compact size, but the case can easily hold 30 brushes. :
You can put the brush, scraper, utility knife and other painting supplies, so that the paintbrush is no longer mess.:
Specifications:
Material:
canvas
Color:
olive
Size:
48 * 30 cm /18.90 * 11.81inch
Weight:
130g
Package Included:
1 x Oil Brush Case:
Note:
The pen in the bag is displayed for the filming needs, and is not included in the product.:

Hasonló termékek a kategóriában