KAQ Újrafelhasználható Gumi Kesztyű Csúszásmentes Pamut bélés, Mosoda, Konyha Kertészeti Vízálló Háztartási Kesztyű (Özönlött)

KAQ Újrafelhasználható Gumi Kesztyű Csúszásmentes Pamut bélés, Mosoda, Konyha Kertészeti Vízálló Háztartási Kesztyű (Özönlött)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1169.10
Készleten:

ImportáltRugalmasság bezárása. ?【Magas minőségű anyagok】- Ez a háztartási tisztítószer kesztyű készült vinil anyag.a mosogatás kesztyű anyaga is szerepet játszhat, hogy csúszásmentes, vízálló, olaj-bizonyíték.étel kesztyű jó rugalmasság, valamint elfér a legtöbb tenyerét.konyha kesztyűt a mosogatás nagyon tartós, nem könny, vagy szivárgás hosszú idő után használható.megelőzés, a véletlen darabok, Védi a kezet biztonságosan. ?【Speciális Özönlött a Technológia & Biztonságos】- Ezek a jó minőségű, tiszta mosogatószeres kesztyű erősebb, de nem vastag, tisztítás kesztyű nagyban javítja a kényelmes rajta konyha kesztyűt a mosogatás.Gumi kesztyűk mosogatószeres funkció speciális özönlött technológia, amely zökkenőmentesen kötögetni pamut, PVC részére hozzáadott kényelem, puha, ráadásul kiváló hőszigetelő.KAQ étel kesztyű gondosan védi a kezet. ?【Tökéletes design】- KAQ háztartási gumikesztyű is használná nagyon puha, kényelmes, nagyon illik a kezét, nagyon kényelmes, hogy vedd fel, vedd le.Étel kesztyű menetes design a palm nagyon csúszásmentes, konyha kesztyűt, mosogatok, amely lehetővé teszi, hogy könnyen tartsa a konyhai nemrég mosott.A ujjú, a mosogatás kesztyű elfogadása természetes design elemek, így nem befolyásolja a gyönyörű temperamentum, amikor viseled őket. ?【Méret】- A háztartási tisztítószer kesztyű körülbelül 16 centiméter hosszú.Gumikesztyűt is használná ezt a hossza lehet biztosítani, hogy amikor a könyök nem kell fröcskölt a víz, vagy más folyadék mosás során, vagy dolgozik.étel kesztyűt, hogy távolítsa el a bajok minden tisztítás környezet,Tartsd meg ezeket a Mosogatás kesztyű, hűvös, száraz helyen meghosszabbítja a élettartamát. ?【, Több helyszínen】- A háztartási tisztítószer kesztyű alkalmas konyha kesztyűt, mosogatás, konyhai takarítás, autó tisztítás, kisállat, éles tárgy a takarítás,étel, kesztyű lehet használni, a kerti tisztítási többet.A mosogatás kesztyű lehet, hogy a csukló, illetve alkar a nedvesség, meg valami maró folyadék. ?【Vásárlás bizalommal】- Ha bármilyen problémát a vásárlás után a takarítás kesztyű(például, ha az anyag vékony, vagy vannak lyukak, stb.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában