2db színváltó Pír az Arcán Ajak, Pír Rouge színváltó Púder 1/2/3Pcs, Hidratáló Átlátszó Szín Változó Lip Gloss Tartós (2db)

2db színváltó Pír az Arcán Ajak, Pír Rouge színváltó Púder 1/2/3Pcs, Hidratáló Átlátszó Szín Változó Lip Gloss Tartós (2db)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1079.10
Készleten:

❀[Arcán ajak színe változó] : színváltó pír átlátszó, gazdag hidratáló összetevők, alkalmas az arc, az ajkak, a könnyű forma lehet jól integrált a bőr ❀[Természetes alapanyagokból] : Szín-változó púder készült méhviasz, illetve tokoferol, amely a jól kevert bőr.Nagyon hatékonyan táplálja a bőrt, majd ajkait, majd zárja be a víz. ❀[Tartós smink] : A krém finom, puha, könnyű tolja el.Pedig tartós, vízálló, valamint sweatproof.Miután elkenődött, ez lesz a természetes csillogást, hatékonyan formálja az arc kontúr, s így ragyogóan néz ki. ❀[Könnyen használható] : Nagyon könnyű használni.Csak alkalmazni a megfelelő összeg, az arc, az ajkak ahhoz, hogy egy természetes, egészséges bőr tónusát.Ha nincs ideje, hogy a smink, meg lehet tartani, hogy gyönyörű.A színe megváltozik szerint a hőmérséklet, illetve a Ph-érték. ❀[Megjegyzés] : Mivel az oxidációs reakció, amikor megnyitja az első alkalommal, a felület lehet mutatni egy réteg piros.Ez teljesen normális, használható bizalommal. ?Mi az ön számára egy különböző megbízható, magas minőségű termékek, remélem meg lehet vásárolni a termékeket tetszik! ?Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül! kívánok neked kellemes vásárlást! 【Használat】 : 1. Dip megfelelő mennyiségű a termék alkalmazni, vagy közvetlenül alkalmazni a hátán a kezét, majd pat azt az arcát a szivaccsal tojás, 2. Javasoljuk, hogy használat előtt alap smink, a pirosító színe több, a természetes, mind a kombináció az alap smink magasabb, 3. A smink lehet el teljesen. 【Specifikáció】 : Nettó súly : 4,5 g/0.Bruttó Tömeg : 30g/1.05 oz Csomag méret : 4.59 a Termék (átmérő) : 3.55 az 【Csomag tartalma】 : 1/2/3 PCS színváltó pír+1 DB Szilikon ajak ecsettel fedelét.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában