VIDAR Újratölthető Lítium-Ion Akkumulátor 7.4 V 2200mAh Nagy Kapacitású Li-ion Akkumulátor Csomag JST PH2.54/2P Plug-in(Testreszabható)

VIDAR Újratölthető Lítium-Ion Akkumulátor 7.4 V 2200mAh Nagy Kapacitású Li-ion Akkumulátor Csomag JST PH2.54/2P Plug-in(Testreszabható)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

?❶【Szuper Tartósság】74 V 2200m Ah újratölthető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor.Összehasonlítva NIMH, meg lehet oldani a 60% - os a kapacitás, 1000 ciklus, a töltés pedig meghosszabbítja a ciklus élettartam, 50% - kal. ?❷【Minőségbiztosítási】A 7.4 V 2200m Ah újratölthető lítium elemek szigorúan szabályozza a következetesség, a feszültség, belső ellenállás(30mΩ) kapacitás biztosítására a super stabilitás a termék tartóssága, hosszabb mentesítés ideje több cikluson keresztül. ?❸【Méret & Testreszabási】Méret : 2.75 Hüvelyk(68*37*19mm).Kérjük, Ellenőrizze, hogy az akkumulátor mérete, valamint a csatlakozó típusát.Minden csatlakozót testreszabható, ha kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Kérem, nézze meg az e-mail a kép. ?❹【Széles körű Kompatibilitás】Újratölthető lítium akkumulátorok széles körű alkalmazhatóságát.Kompatibilis számos elektronikai termékek, mint például a hangszer, elemek, berendezések, elemek, RC játékok, BARKÁCS játékok, kerti világítás.Kérjük, ellenőrizze a feszültség, valamint a csatlakozó típusát. ?❺【Értékesítési Szolgáltatás】ugyanakkor élvezni 1 év után-értékesítés, műszaki tanácsadás.Ha bármilyen kérdése van használatával kapcsolatban a terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Nagyon szépen köszönöm. ?❶【Szuper Tartósság】7.4 V 2200m Ah újratölthető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor.Összehasonlítva NIMH, meg lehet oldani a 60% - os a kapacitás, 1000 ciklus, a töltés pedig meghosszabbítja a ciklus élettartam, 50% - kal. ?❷【Minőségbiztosítási】A 7.4 V 2200m Ah újratölthető lítium elemek szigorúan szabályozza a következetesség, a feszültség, belső ellenállás(30mΩ) kapacitás biztosítására a super stabilitás a termék tartóssága, hosszabb mentesítés ideje több cikluson keresztül. ?❸【Méret & Testreszabási】Méret : 2.75 Hüvelyk(68*37*19mm).Kérjük, Ellenőrizze, hogy az akkumulátor mérete, valamint a csatlakozó típusát.Minden csatlakozót testreszabható, ha kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Kérem, nézze meg az e-mail a kép. ?❹【Széles körű Kompatibilitás】Újratölthető lítium akkumulátorok széles körű alkalmazhatóságát.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában