Újrafelhasználható Mop Párna Ruhával ‑ Lakás Csere Fej, Nedves Vagy Száraz Padló Tisztítás(Lila) (Bézs)

Újrafelhasználható Mop Párna Ruhával ‑ Lakás Csere Fej, Nedves Vagy Száraz Padló Tisztítás(Lila) (Bézs)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

1Készült kiváló minőségű üvegszálas anyag, egészséges, környezetbarát, egyszerű használni, a mop is piszkos, kár, hogy cserélje ki a betöltés egyszerű, nem kell változtatni a baj, hogy a mop.Szűk varrás szegély, majd egy vastag nap mop felület biztosítja a hosszan tartó tisztító pad.Mosható & újrahasználható - csepp a szennyest, vagy kezet mosni, aztán tegye száraz, hosszú, tartós tisztítási teljesítményt.Csapdák a szennyeződés, zsír, olaj, ami jobb, mint egy bársonyból törölközőt.Mosható, valamint újrafelhasználható.Készült kiváló minőségű üvegszálas anyag, egészséges, környezetbarát, egyszerű használni, a mop is piszkos, kár, hogy cserélje ki a betöltés egyszerű, nem kell változtatni a baj a mop2.Szűk varrás szegély, majd egy vastag nap mop felület biztosítja a hosszan tartó tisztító pad.Mosható & újrahasználható - csepp a szennyest, vagy kezet mosni, aztán tegye száraz, hosszú, tartós tisztítási teljesítményt.Csapdák a szennyeződés, zsír, olaj, ami jobb, mint egy bársonyból towel5.Mosható, valamint reusable Specification : Jellemzők : 1. Készült kiváló minőségű üvegszálas anyag, egészséges, környezetbarát, egyszerű használni, a mop is piszkos, kár, hogy cserélje ki a betöltés egyszerű, nem kell változtatni a baj a mop2. Szűk varrás szegély, majd egy vastag nap mop felület biztosítja a hosszan tartó tisztító pad. Mosható & újrahasználható - csepp a szennyest, vagy kezet mosni, aztán tegye száraz, hosszú, tartós tisztítási teljesítményt. Csapdák a szennyeződés, zsír, olaj, ami jobb, mint egy bársonyból towel5. Mosható, valamint újrafelhasználható Tulajdonságok : Állapot : 100% új Anyag : Chenille Weight : 72g a Termék mérete : (1 cm=0.39 hüvelyk kb) Külső méret : 42 x 16cm/16.29 inch Inner méret : 37.93 inch Color : Krém színű, lila(Opcionális) Csomag lista : 1 x Mop Cserélje ki a Ruhát(Felmosó fej nem tartozék) Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem calib ed azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Features:
1. Made of high-quality fiber material, healthy and environmentally friendly, easy to use, the mop is too dirty, too bad to replace the loading and easy to get, no need to change the trouble of the mop:
2. Tight seam edging and a thick nap mop surface ensures a long lasting cleaning pad.:
3. Washable & reusable - drop in the laundry or hand wash and hang dry for long lasting cleaning performance.:
4. Traps dirt, grease, oils and better than a terry cloth towel:
5. Washable and reusable:
Specification:
Condition:
100%brand new
Material:
Chenille
Weight:
72g
Product size:
(1cm=0.39inch approx)
Outer size:
42 x 16cm/16.53 x 6.29inch
Inner size:
37.5 x 10cm/14.76 x 3.93inch
Color:
Cream-coloured, purple(Optional)
Package list:
1 x Mop Replace Cloth(Mop head not included):
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Hasonló termékek a kategóriában