1DB Réz Mágneses Gyűrű Mágnes Terápia Ízületi Fájdalom Enyhítésére Állítható - Ban Szilárd Tiszta Réz Esküvői Ékszerek (Multicolor)

1DB Réz Mágneses Gyűrű Mágnes Terápia Ízületi Fájdalom Enyhítésére Állítható - Ban Szilárd Tiszta Réz Esküvői Ékszerek (Multicolor)

Rendeléséhez elérhető
HUF 6381.00
Készleten:

? Tiszta Réz Gyűrűk ? Ez a gyűrű színes elemeket úgy néz ki, nagyon hangulatosKészült 100% tömör réz(Nem Aranyozott), 100% Antiallergén, VEZETŐ & NIKKEL-MENTES, Erősebb, tartósabb, Soha nem fakul, Rozsda, Folt, vagy Kapcsolja bőr zöld,Elhomályosítani, Rozsdásodik, tartós lakk bevonat az oxidáció elkerülésére, karcolások ellen.Kényelmes, hogy élvezze az egészségügyi ellátások a szilárd tiszta réz. ? Mágneses Terápia Gyűrű ? Az Ízületi gyulladás réz gyűrű beágyazása erős mágnesek .Az Ujját, Ízületi Fájdalom mágnesek segít csökkenteni a cél a fájdalom, a megduzzadt csukló, kéz, csukló ízületek, valamint a hüvelykujj, ami jó, mert csökkenti a fáradtság & izom feszességét, csökkenti a statikus elektromosság,a sport, ízületi fájdalmak elősegíti a pihenést, valamint mérleg aludni. ? Állítható Mágneses Gyűrűk ? ? Tiszta Réz Gyűrűk ? Ez a gyűrű színes elemeket úgy néz ki, nagyon hangulatos.Készült 100% tömör réz(Nem Aranyozott), 100% Antiallergén, VEZETŐ & NIKKEL-MENTES, Erősebb, tartósabb, Soha nem fakul, Rozsda, Folt, vagy Kapcsolja bőr zöld,Elhomályosítani, Rozsdásodik, tartós lakk bevonat az oxidáció elkerülésére, karcolások ellen.Kényelmes, hogy élvezze az egészségügyi ellátások a szilárd tiszta réz. ? Mágneses Terápia Gyűrű ? Az Ízületi gyulladás réz gyűrű beágyazása erős mágnesek.Az Ujját, Ízületi Fájdalom mágnesek segít csökkenteni a cél a fájdalom, a megduzzadt csukló, kéz, csukló ízületek, valamint a hüvelykujj, ami jó, mert csökkenti a fáradtság & izom feszességét, csökkenti a statikus elektromosság,a sport, ízületi fájdalmak elősegíti a pihenést, valamint mérleg aludni. ? Divat Réz Ékszerek, Ajándék ? Nagylelkű, praktikus,szép, s jó egészséget.Elegáns, stílusos design a nők, mind a férfiak, alkalmas több alkalommal is, amely bók, az egyéni stílus.Annyira stílusos, hogy senki sem gondolná, hogy ez egy gyógyító gyűrű.Kell egy elegáns ajándék a család és a barátok. ? Állítható Mágneses Gyűrűk ? Népszerű Gyűrű Súly : 5.Nyitott kialakítás könnyen állítható, alkalmas bármilyen csuklóm méretét csak egy fény szorítani.Termék információ : ?Gyönyörű Nő Virág Réz Gyűrű Ékszer Mérete 6-10 Gyönyörű Gyűrű, Ékszerek ?Leírás : ?Termék értékesítési pontok : ?Ez a gyűrű színes elemeket úgy néz ki, nagyon hangulatos.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában