Jeagou 2 Csomag Újratölthető Fejét, Lámpák, 1000 Lumen Szuper Fényes Fényszóró Fehér Piros LED, Állítható, Vízálló Fejét Lámpák

Jeagou 2 Csomag Újratölthető Fejét, Lámpák, 1000 Lumen Szuper Fényes Fényszóró Fehér Piros LED, Állítható, Vízálló Fejét Lámpák

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

【Szuper Fényes, Hosszú Élettartamú】 A fényszóró kiváló LED chip, valamint egy maximális fényerő, 1000 lumen, így könnyen világítja meg az egész sátrat, útonEz egy 1200m Ah beépített újratölthető akkumulátor, amely 4-10 óra használat, valamint töltésjelző, hogy emlékeztessem önöket, ha fel kell tölteni.
【Több, Kényelmes, Megbízható】 A fejét lámpa jön egy egyedi BE/KI gombot, nem kell, hogy kattintson keresztül minden módot, hogy kapcsolja ki többet.A mozgásérzékelő, könnyen be - /kikapcsolása a fényszóró által hadonászik, így sokkal kényelmesebb az élet, a munka.A fej fény van egy okos memória funkció, amely megakadályozza a fény, ugyanaz a mód, ahogy a legutóbb használt bekapcsolásakor a fény "Mód" gombra.
【Vízálló 8 Fény Mód】 A LED fényszóró-nak IPX5 vízálló értékelés, magas minőségű anyagok, valamint több lezárt házban megbirkózni mindenféle hideg időjárás.A JEAGOU zseblámpa jön a nyolc világítási mód, hogy megfeleljen a különböző igényeket : ①In a fő fény módban kapcsolja be a spot lámpa (erős/gyenge), árvíz fény (erős/gyenge), majd a vörös fény (maradjon/flash). ②In mozgás érzékelő mód, akkor kapcsoljuk erős spot lámpa erős árvíz fény.
【Kényelmes, Állítható】 Az építési kihangosító lámpa súlya csak 2.05 uncia, a lámpa fej lehet forgatni 90° - os, ami könnyen találkozhatunk különböző világítási igényeit, valamint csökkenti a nyaki fáradtság.A head zseblámpa használ egy speciális elasztikus pánt, amely vastagabb, illetve sokkal kényelmesebb, mint a többi fejpánt könnyen állítható hosszúságú, hogy tökéletesen illeszkedjen a felnőttek vagy a gyerekek feje, kér, valamint sisak.
【Tökéletes Ajándék】 Nem számít, ha kempingezni, horgászni, futás, feltárása, túrázás, kerékpározás, hegymászás, vadászat, javítása, valamint egyéb kültéri vagy beltéri tevékenységek, a fényszóróba a jó asszisztens.Ez az ideális ajándék férfiak vagy a nők, fiúk, vagy lányok, Valentin Nap, anyák Napja, apák Napja, Gyermek Nap, a Hálaadás Napja, Karácsonyi illetve más fesztiválokon.
【Szuper Fényes, Hosszú Élettartamú】 A fényszóró kiváló LED chip, valamint egy maximális fényerő, 1000 lumen, így könnyen világítja meg az egész sátrat, úton.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában