OFFNOVA Hő Ragasztószalag Adagoló, szalag Készlet Szublimációs, Asztali tartóban 2 Tekercs 33m x 10 mm hőálló Szalag Cricut Több (Rózsaszín)

OFFNOVA Hő Ragasztószalag Adagoló, szalag Készlet Szublimációs, Asztali tartóban 2 Tekercs 33m x 10 mm hőálló Szalag Cricut Több (Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

【Kész】A készlet tartalmaz 2 Tekercs 33m x 10 mm hőálló Szalag, valamint egy Asztali Ragasztószalag Adagoló TartóKézhezvételét követően a készlet, akkor használja őket, nem kell megvenni bármilyen más hőt felvételeket. 【Magas Minőségi Penge】 Az asztali ragasztószalag adagoló egy éles penge vágja a szükséges hosszúságú szalagot, könnyen, gyorsan.Ez sokáig tart, illetve levágja a felvételt haladéktalanul meg szépen.Besideds, ez lehetővé teszi, hogy a multi-task míg kieresztés a szükséges mennyiségű szalag.Könnyen használható a telefon beszélgetés közben gépelés közben, vagy írásban. 【Egyrészt Művelet】Az adagoló készült strapabíró ABS műanyag, amely anti-skid bázis.Ez a cég ahhoz, hogy egy erős tapadás a felszíni, mind a könnyű, egykezes kieresztés, hogy tudod használni, hogy különböző szögekből biztonságosan, könnyen. 【Magas Hőmérsékletű Ellenálló】A szalagok magas hőmérsékleti ellenállás, ami elérheti akár a 300℃.Ezek az erős ragasztó, amely rögzíti projektek szilárdan mozgás nélkül.Egyébként ők is könnyen szakad le a projektek minden nyom nélkül. 【Szintű Alkalmazások】 A beállítás használható a multi-alkalmazások, többnyire a hő-nyomja meg a gombot, permetezés, arany galvanizálás, galvanizáló, alumínium eloxálás, áramköröket, szállítás, csomag, stb.Boldog lesz, hogy ez a tétel az iskolában, otthon vagy az irodában,raktár többet. 【Kész】A készlet tartalmaz 2 Tekercs 33m x 10 mm hőálló Szalag, valamint egy Asztali Ragasztószalag Adagoló Tartó.Kézhezvételét követően a készlet, akkor használja őket, nem kell megvenni bármilyen más hőt felvételeket. 【Magas Minőségi Penge】 Az asztali ragasztószalag adagoló egy éles penge vágja a szükséges hosszúságú szalagot, könnyen, gyorsan.Ez sokáig tart, illetve levágja a felvételt haladéktalanul meg szépen.Besideds, ez lehetővé teszi, hogy a multi-task míg kieresztés a szükséges mennyiségű szalag.Könnyen használható a telefon beszélgetés közben gépelés közben, vagy írásban. 【Egyrészt Művelet】Az adagoló készült strapabíró ABS műanyag, amely anti-skid bázis.Ez a cég ahhoz, hogy egy erős tapadás a felszíni, mind a könnyű, egykezes kieresztés, hogy tudod használni, hogy különböző szögekből biztonságosan, könnyen.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában