01 02 015 Játék Fogantyú, Kényelmes Fogantyú Mount Verejték Bizonyíték Csúszásmentes C Típusú Kényelmes, a Jelzőfény Játékvezérlő(Kék-zöld)

01 02 015 Játék Fogantyú, Kényelmes Fogantyú Mount Verejték Bizonyíték Csúszásmentes C Típusú Kényelmes, a Jelzőfény Játékvezérlő(Kék-zöld)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4860.00
Készleten:

Csúszó‑Mount : Az egyszerű csúszó‑a tervezés biztosítja a biztonságot minden adatkezelő, valamint annak biztosítása, hogy van egy jó tapasztalat a folyamat a játékNagy szorítóerőt : kiváló tapadás, magasabb komfort, nagyon alkalmas a hosszú, magas nyomású játék, amely lehetővé teszi, hogy játszani tovább.Ívelt Palm Design : Ez a játék kezelni fogad el, ívelt palm design, ami csökkenti a kéz, a fáradtság, a kényelmes markolat kialakítás szabadít a keze.Alkalmazás Swith : a vezérlő ezen a fogantyú a Kapcsoló Joy‑Con gond nélkül, könnyű szétszedni.Tartós Használata : A kezelni készült kiváló minőségű ABS anyag, amely erős, verejték‑biztos, csúszásmentes, kényelmes, könnyű tartani.Szolgáltatás : 1. Ez a játék kezelni fogad el, ívelt palm design, ami csökkenti a kéz, a fáradtság, a kényelmes markolat kialakítás szabadít a keze. Kiváló tapadás, magasabb komfort, nagyon alkalmas a hosszú, magas nyomású játék, amely lehetővé teszi, hogy játszani tovább. A fogantyú készült kiváló minőségű ABS anyag, amely erős, verejték‑biztos, csúszásmentes, kényelmes, könnyű tartani. Tedd a vezérlő ezen a fogantyú a Kapcsoló Joy‑Con gond nélkül, könnyű szétszedni. Az egyszerű csúszó‑a tervezés biztosítja a biztonságot minden adatkezelő, valamint annak biztosítása, hogy van egy jó tapasztalat a folyamat a játék.Hogyan kell Használni : Plug and Play Specification : Elem Típus : Játék Vezérlő Kapcsoló Joy-Con Material : ABSInterface : Típus-CIndicator Fény : LEDCharging Idő : 90-120min Input : DC5 V-450m AOutput : DC5 V-200m AApplicable Modellek : Fogantyú a Kapcsoló Joy-Con Csomag Lista : 2 x Handle1 x Töltő Kábel.

További részletek

Item Type:
Game Controller for Switch Joy-Con
Material:
ABS
Interface:
Type-C
Indicator Light:
LED
Charging Time:
90-120min
Input:
DC5V-450mA
Output:
DC5V-200mA
Applicable Models:
Handle for Switch Joy-Con
Package List:
2 x Handle1 x Charging Cable:

Hasonló termékek a kategóriában