Részeg Elefánt T. L. C. Framboos Ajánlott Készítményeket Este Szérum A Bőr Öregedés Este Szérum. Átcsomagolás (50 mL / 1.69 Fl Oz)

Részeg Elefánt T. L. C. Framboos Ajánlott Készítményeket Este Szérum A Bőr Öregedés Este Szérum. Átcsomagolás (50 mL / 1.69 Fl Oz)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

T FRAMBOOS ajánlott készítményeket ESTE SZÉRUM.12% - os AHA/BHA este szérum, amely segít finomítani, majd a felszínre bőr, hogy felfedje egy simább, s ragyogóbb arcbőrt.Ez növeli a teljesítményt, más termékek törlésével, ahogy a maximális felszívódást.MI EZ MEGFOGALMAZOTT TENNI.Ez a high-tech gél felbukkan fakó bőr, majd óvatosan felemeli az elhalt sejteket el egy tiszta, sima, sőt arcbőrt.Ez biztosítja a pontos kémiai hámlás, anélkül, hogy durva mellékhatásokat, mint a szárazság, vagy a szemben.Amikor a bőr ki van téve a irritáló és érzékenyítők, sebzés észrevehetetlen, halmozott, így a reaktív mód. "Érzékeny" bőr gyakran csak a bőr vált érzékennyé idővel által durva adalékanyagok.AZ USA-BAN KÉSZÜLT.Részeg Elefánt nem a rövidebb utat, vagy kompromisszum összetevők, hogy pénzt takarítanak meg.Ezek hands-on marad igaz, hogy a szellemiség.A termékeket úgy tervezték, tesztelt készült az Egyesült Államokban.Részeg Elefánt tanúsított erőszak-mentes, akkor soha nem is fog soha, állat-teszt, vagy lehetővé teszi, hogy a termékeket tesztelték állatokon.FRAMBOOS AJÁNLOTT KÉSZÍTMÉNYEKET ESTE SZÉRUM.12% - os AHA/BHA este szérum, amely segít finomítani, majd a felszínre bőr, hogy felfedje egy simább, s ragyogóbb arcbőrt.Ez növeli a teljesítményt, más termékek törlésével, ahogy a maximális felszívódást.MI EZ MEGFOGALMAZOTT TENNI.Ez a high-tech gél felbukkan fakó bőr, majd óvatosan felemeli az elhalt sejteket el egy tiszta, sima, sőt arcbőrt.Ez biztosítja a pontos kémiai hámlás, anélkül, hogy durva mellékhatásokat, mint a szárazság, vagy a szemben.Amikor a bőr ki van téve a irritáló és érzékenyítők, sebzés észrevehetetlen, halmozott, így a reaktív mód. "Érzékeny" bőr gyakran csak a bőr vált érzékennyé idővel által durva adalékanyagok.AZ USA-BAN KÉSZÜLT.Részeg Elefánt nem a rövidebb utat, vagy kompromisszum összetevők, hogy pénzt takarítanak meg.Ezek hands-on marad igaz, hogy a szellemiség.A termékeket úgy tervezték, tesztelt készült az Egyesült Államokban.Részeg Elefánt tanúsított erőszak-mentes, akkor soha nem is fog soha, állat-teszt, vagy lehetővé teszi, hogy a termékeket tesztelték állatokon.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában