AnMiao Csillag 2 Hüvelyk Hosszú, 50 Db Műanyag Fej Biztonsági Pin-Kód A Biztonsági Zár Baba Ruha Pelenka Pelenka Csapok (8 Szín)

AnMiao Csillag 2 Hüvelyk Hosszú, 50 Db Műanyag Fej Biztonsági Pin-Kód A Biztonsági Zár Baba Ruha Pelenka Pelenka Csapok (8 Szín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5643.00
Készleten:

1) szuper erős pelenka csapok vagy rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon a hajlítás, a törés vagy a rozsdásodásEz tartós, nem könnyű, hogy ugrál.Tetején szilárd műanyag biztonsági zárak épült, hogy túlél rángatja, húzza, sőt, gép mos. 2) Több funkciók : Zokni Választék ,Biztonságos Pelenkát Meg Többet.Bár ezek a Pelenka Csapok vannak nagyon népszerű, mint a biztonsági csapok a pelenka, az embereket is szeretem, használja őket, a kézműves, baba zuhany meghívókat, játékok, ékszerek, mosoda csapok, valamint több tucat más célokra.Is használhat egy pár pin-egy paplanhuzat, hogy a vigasztaló pedig vannak jó!Nagyon jó a gazdaság por fodros, hogy ágynemű. 3) Kényelmi & Biztonságos használat : Ezt a ruhát, pelenkát, csapok, erős, maradj zárt, könnyű használat.Azok a jól sikerült pelenka csapok könnyű megnyitásához, majd csúsztassa át a szövet.Megnyugodhat baba nem lesz kiszúrta, amíg fel ezeket.A biztonságos pin-kódot lehet használni, a gazdaság ruhát, pelenkát, válogatás zokni vagy kesztyű, meg mindenféle dolgokat, hogy több biztonságos rögzítése a.Tartsa távol a gyerekektől.Ne hagyd, hogy a gyermek játszani, mint egy játék.Nem forraljuk, majd szárító ez. 2 Inch hosszúságú biztonsági csapok , Csomag 50. 8 Szép Színek : https : piros、rózsaszín、sárga、lila、kék、zöld、fehér、narancs.Műanyag fej rozsdamentes acél, magas korrózióval szembeni ellenállás,Biztonsági funkciózárolás.Használja a baba hagyományos pelenka.FIGYELMEZTETÉS-Apró Alkatrészek CHOCKING VESZÉLY. 2 Inch hosszúságú biztonsági csapok , Csomag 50. 8 Szép Színek : https : piros、rózsaszín、sárga、lila、kék、zöld、fehér、narancs.Műanyag fej rozsdamentes acél, magas korrózióval szembeni ellenállás,Biztonsági funkciózárolás.Használja a baba hagyományos pelenka.FIGYELMEZTETÉS-Apró Alkatrészek CHOCKING VESZÉLY.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában