TourKing erezetű, Szalag, Öntapadó Fa, Gabona Javítás Javítás Padló, Asztalok, Székek, Lambéria DIY Ajtók, Ablakok(Barna Dió)

TourKing erezetű, Szalag, Öntapadó Fa, Gabona Javítás Javítás Padló, Asztalok, Székek, Lambéria DIY Ajtók, Ablakok(Barna Dió)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5238.00
Készleten:

【Prémium Anyagok】Készült kiváló minőségű PVC anyag, a bőr tiszta, a kivitelezés rendben vanVízálló, kopásálló, nagy viszkozitású, praktikus, tartós. 【Véletlen Vágási】Fa gabona szalag 5m/16.4 méter hosszú, 4,5 cm/1.77 inch széles, szabadon lehet vágni különböző formájú, vagy messzire, hogy megfeleljen a különböző használati szüksége van. 【Valósághű Megjelenés】A fa, gabona vonalak világos, gördülékeny, a színek reális, a mértéke a helyreállítás magas, s nem könnyen elhalványul. 【Széles körben Használt】faerezet öntapadós szalag nem csak használni, hogy szépíteni a padlót, de az is, hogy fedezze a karcolások, hiányosságok, majd foltok a bútor, mint például a padló, öltözködés, asztalok, szekrények, fiókok, stb. majd, hogy átalakítsa a megjelenése, szekrények, keretek, valamint a windows. 【Szuper Ragasztó】használható a sima, sík felületek, mint például latex festék, műanyag, fém, fa, kerámia, kerámia, stb.Ez nem könnyű, hogy nyomot hagyjon, amikor leszakadt.A termék műszaki-Klasszikus méret 1.4',szabadon lehet vágni különböző formájú, vagy messzire, hogy megfeleljen a különböző használati szüksége van.Vadul használni, hogy fedezze a karcolások, hiányosságok, majd foltok a bútor, mint például a padló, öltözködés, asztalok, szekrények, fiókok, stb. majd, hogy átalakítsa a megjelenése, szekrények, keretek, valamint a windows.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában