Aqur2020 papírzsebkendő Adagoló Doboz, Galván Szövet Doboz Jogosultja Dekoratív Gyakorlati Kerámia Iskolai Osztályban (Kávé Szín)

Aqur2020 papírzsebkendő Adagoló Doboz, Galván Szövet Doboz Jogosultja Dekoratív Gyakorlati Kerámia Iskolai Osztályban (Kávé Szín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2196.00
Készleten:

KERÁMIA ANYAG : szövet doboz készült tartós kerámia anyag, amely sima, csiszolt, egységes színű, nagy szilárdságú, nem könnyű megtörniÜNNEPI AJÁNDÉK : Ez a vonzó szövet doboz egy Karácsony, Valentin Nap, vagy anyák Napi ajándék a barátok, a család, vagy co munkavállalók.Lakberendezés : A szövet doboz adagoló nem csak gyakorlati, akkor is lehet használni, mint egy belső dekoráció hálószoba, étkező, nappali, valamint irodák egy szép, funkcionális módon.KEREK NYÍLÁS : A szövet doboz adagoló felhívja a papír simán egy kerek nyílás, valamint korszerű, széles szája design nem papír.TARTANI A hazai TISZTA : A szövet doboz jogosultja a könnyen használható, nagyon kényelmes, hogy a hely a szobában, hogy a tér nézd tiszta, rendezett. KERÁMIA ANYAG : szövet doboz készült tartós kerámia anyag, amely sima, csiszolt, egységes színű, nagy szilárdságú, nem könnyű megtörni. TARTANI A hazai TISZTA : A szövet doboz jogosultja a könnyen használható, nagyon kényelmes, hogy a hely a szobában, hogy a tér nézd tiszta, rendezett. Lakberendezés : A szövet doboz adagoló nem csak gyakorlati, akkor is lehet használni, mint egy belső dekoráció hálószoba, étkező, nappali, valamint irodák egy szép, funkcionális módon. KEREK NYÍLÁS : A szövet doboz adagoló felhívja a papír simán egy kerek nyílás, valamint korszerű, széles szája design nem papír. ÜNNEPI AJÁNDÉK : Ez a vonzó szövet doboz egy Karácsony, Valentin Nap, vagy anyák Napi ajándék a barátok, a család, vagy co munkavállalók.Specifikáció : Elem Típus : Szövet Box Material : Ceramic Size : Kb. 20 x 15 x 10cm / 7.9 in Weight : Kb. 1015g / 36oz Suitable : Nappali, Dolgozószoba, Hotel, Office Package Lista : 1 x Szövet Doboz Holder1 x Matrica.

További részletek

Item Type:
Tissue Box
Material:
Ceramic
Size:
Approx. 20 x 15 x 10cm / 7.9 x 5.9 x 3.9in
Weight:
Approx. 1015g / 36oz
Suitable:
For Living Room, Study, Hotel, Office
Package List:
1 x Tissue Box Holder:
1 x Sticker :

Hasonló termékek a kategóriában