Méretarányos Autó Modell a Hummer Limuzin Fröccsöntött Fém Autó Modell Vissza Villogó Zenei Járművek 1:32 Aránya (Szín : Fekete)

Méretarányos Autó Modell a Hummer Limuzin Fröccsöntött Fém Autó Modell Vissza Villogó Zenei Járművek 1:32 Aránya (Szín : Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1223.10
Készleten:

【Magas Minőségű Anyag】 : A modellek készülnek, cink ötvözet, műanyag alkatrész, gumi, gumik, valamint a belső részleteket a test reális 【Nyitott ajtó design】 : A belső reális, a bejárati ajtót, az autót úgy tervezték, külön-külön, valamint a dupla ajtók lehet használni; a belsőépítészet nagyon reális, ez egy nagyon legmegfelelőbb ajándék a család tagjait.Ez is egy nagy stressz-mentesség eszköz a felnőttek. 【Tökéletes Részleteket】 : Gyönyörűen díszített belül, mind azon kívül.Nagy figyelmet fordítunk a részletekre, annak érdekében, hogy minden készlet készített, első osztályú, minden módon. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!. 【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi lesz címét az aggodalmát, hogy 100% - osan elégedett. 【Magas Minőségű Anyag】 : A modellek készülnek, cink ötvözet, műanyag alkatrész, gumi, gumik, valamint a belső részleteket a test reális. 【Nyitott ajtó design】 : A belső reális, a bejárati ajtót, az autót úgy tervezték, külön-külön, valamint a dupla ajtók lehet használni; a belsőépítészet nagyon reális, ez egy nagyon legmegfelelőbb ajándék a család tagjait.Ez is egy nagy stressz-mentesség eszköz a felnőttek. 【Tökéletes Részleteket】 : Gyönyörűen díszített belül, mind azon kívül.Nagy figyelmet fordítunk a részletekre, annak érdekében, hogy minden készlet készített, első osztályú, minden módon. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!. 【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi lesz címét az aggodalmát, hogy 100% - osan elégedett. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!Anyaga : Ötvözet, Műanyag Méretarány : 1 : 32 Funkció : Ajtó nyitható, vissza, Hang -, Fény.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában