BATRC LYNLYN Szerelem Fű Akvárium akvárium Tereprendezés Műanyag vizes Fű, akvárium Dekoráció Szimuláció Víz Fű Díszek (Szín : A1)

BATRC LYNLYN Szerelem Fű Akvárium akvárium Tereprendezés Műanyag vizes Fű, akvárium Dekoráció Szimuláció Víz Fű Díszek (Szín : A1)

Rendeléséhez elérhető
HUF 8748.00
Készleten:

1 A levelek, gyökerek a szimulált vízi növények készült PVC anyagból anélkül, hogy a vizet. A mesterséges vízi növény bázis készült kerámia bázis, amely agyagból különböző természetes ásványi anyagok leverése után, illetve a keverés, ami ártalmatlan, de van jó stabilitás vízben. A szimulált vízi növények előnye nem deformálódik, nem fakul, de, mint mindig , de alkalmas arra, tereprendezés, dekoráció akváriumokban. Alkalmas színes halak a tengervíz, édesvíz, illetve más környezetben transzfer szabadon között a zöld víz, növények, ami szemet gyönyörködtető. Könnyen tisztítható, puha kefe + tiszta vízzel lemosni a szennyeződéseket. A levelek, gyökerek a szimulált vízi növények készült PVC anyagból anélkül, hogy a vizet. A mesterséges vízi növény bázis készült kerámia bázis, amely agyagból különböző természetes ásványi anyagok leverése után, illetve a keverés, ami ártalmatlan, de van jó stabilitás vízben. A szimulált vízi növények előnye nem deformálódik, nem fakul, de, mint mindig , de alkalmas arra, tereprendezés, dekoráció akváriumokban. Alkalmas színes halak a tengervíz, édesvíz, illetve más környezetben transzfer szabadon között a zöld víz, növények, ami szemet gyönyörködtető. Könnyen tisztítható, puha kefe + tiszta vízzel lemosni a szennyeződéseket.Ha bármilyen kérdése van az akvárium tereprendezés díszek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi válaszolunk a kérdéseire 24 órán belül hours Product : mesterséges vízi plants Material : pvc műanyag + kerámia base Size : 40*8,5 cm/15.35 alkalmazhatatlan : akvárium landscaping Instructions használata : A vízi növények is facsart, deformált során a csomagolási folyamat, amely hatással lesz a megjelenés.A szülők csak akkor kell leforrázni őket forró vízzel, hogy állítsák vissza az eredeti állapot.Vegye figyelembe, hogy a forró víz csak leforrázni a levelek, nem égetnek a kötés között a bázis -, mind a vízi növények.Megjegyzés : ne Tegye ki a nap, a hőmérséklet magasabb, mint 65 °várjuk a látogatást!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában