Eucerin Bőrpír Megkönnyebbülés Tisztító Gél - Illatanyag-Mentes, Finoman Tisztítja az Érzékeny Bőrt - 6.8 fl. oz. Cső (Csomag 3)

Eucerin Bőrpír Megkönnyebbülés Tisztító Gél - Illatanyag-Mentes, Finoman Tisztítja az Érzékeny Bőrt - 6.8 fl. oz. Cső (Csomag 3)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2880.00
Készleten:

Szelíd arc tisztító érzékeny bőrreEltávolítja a sminket, majd a szennyeződéseket, miközben a bőr nedvesség egyensúlyát.Dúsított Licochalcone, a bőrt, nyugtató kivonat, édesgyökér.Szelíd, érzékeny bőrre.Szappant, Olajat, Illatanyag-Mentes, valamint Noncomedogenic.Szelíd arc tisztító érzékeny bőrre.Eltávolítja a sminket, majd a szennyeződéseket, miközben a bőr nedvesség egyensúlyát.Dúsított Licochalcone, a bőrt, nyugtató kivonat, édesgyökér.Szelíd, érzékeny bőrre.Szappant, Olajat, Illatanyag-Mentes, valamint Noncomedogenic.Eucerin Bőrpír Megkönnyebbülés Tisztító Gél egy szelíd, illat, valamint szappan-mentes formula.Ez megfogalmazott dúsított Licochalcone, a bőrt, nyugtató kivonat, édesgyökér.Bőrpír Megkönnyebbülés Tisztító Gél fogalmazta meg, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, irritáció.Eltávolítja a sminket, majd a szennyeződéseket, de fenntartja a bőr nedvesség egyensúlyát, s nem hagyja a bőrt érzés szűk vagy száraz.Minden Eucerin Bőrpír Mentesség termék klinikailag tesztelt célszerű az érzékeny bőrt.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában