Arca Threading Epilátor, Menetvágó Epilátor, Biztonságos, Test, Arc, Kar, Láb(rózsaszín)

Arca Threading Epilátor, Menetvágó Epilátor, Biztonságos, Test, Arc, Kar, Láb(rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3888.00
Készleten:

Fizikai szőrtelenítés a szőrtelenítés hatás alaposabb, nem stimuláció, hogy a bőrSzőrtelenítés a szembe, hogy a bőr simán szebb, biztonságos, tartós.Kapcsoló gomb minták, megérinti a gombot, hogy elkezdjük a munkát, egyszerű, kényelmes használat.USB interfész az egyszerű, kényelmes, kettős akkumulátor a hosszú kitartást.Megfeleljen az igényeinek szőrtelenítés, alkalmas arc -, kar -, láb, egyéb alkatrészek.Fizikai szőrtelenítés a szőrtelenítés hatás alaposabb, nem stimuláció, hogy a bőr.Szőrtelenítés a szembe, hogy a bőr simán szebb, biztonságos, tartós.Kapcsoló gomb minták, megérinti a gombot, hogy elkezdjük a munkát, egyszerű, kényelmes használat.USB interfész az egyszerű, kényelmes, kettős akkumulátor a hosszú kitartást.Megfeleljen az igényeinek szőrtelenítés, alkalmas arc -, kar -, láb, egyéb alkatrészek.Szolgáltatás : 1. Fizikai szőrtelenítés a szőrtelenítés hatás alaposabb, nem stimuláció, hogy a bőr. Szőrtelenítés a szembe, hogy a bőr simán szebb, biztonságos, tartós. Kapcsoló gomb minták, megérinti a gombot, hogy elkezdjük a munkát, egyszerű, kényelmes használat. USB interfész az egyszerű, kényelmes, kettős akkumulátor a hosszú kitartást. Megfeleljen az igényeinek szőrtelenítés, alkalmas arc -, kar -, láb, egyéb alkatrészek.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Threading Epilator Material : ABS Választható Színek : Arany, Rózsaszín Használja Terület : Arc / karok / lábak, stb.Töltési Idő : 8 hours Power : 5 WBattery Modell : 2db AA elem (tartozék)az Akkumulátor Kapacitás : 500m Ah/pc Csomag Lista : 1 x Fogadó 1 x Kézikönyv 1 x USB Kábel 1 x Tekercs Pamut Szál Megjegyzés : 1. Lehet, hogy kissé fájdalmas, de a tűréshatáron belül. Pamut szál könnyű megtörni, két okból : (1)a természetes rost pamut szál viszonylag rövid, fogd meg érintkezési felület nagy, könnyű eltávolítani a haj, ha helyébe a szintetikus szál, a hossza az optikai lesz, amíg a felület simán, nem fogja meg a nyúl a haja, a hatás eléréséhez a szőrtelenítés. (2) Ha a menetvágó, nem túl feszes, könnyű eltörni. Szőrtelenítés használatával a haj‑húzza a készülék nem okozhat problémát a nagy pórusok.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Threading Epilator
Material:
ABS
Optional Color:
Gold, Pink
Use Area:
Face / arms / legs, etc.
Charging Time:
8 hours
Power:
5W
Battery Model:
2pcs AA batteries (included)
Battery Capacity:
500mAh/pc
Package List:
1 x Host :
1 x Manual :
1 x USB Cable :
1 x Roll of Cotton Thread :
Note:
1. It may be slightly painful, but it's within tolerance.:
2. Cotton thread is easy to break for two reasons :
(1)the natural fiber of cotton thread is relatively short, grab contact surface is large, easy to remove hair, if replaced by synthetic thread, the length of the fiber will be as long as the surface is smoothly, can not grab the touches of the hair, to achieve the effect of hair removal. (2)When threading, do not stretch too tight, it is easy to break.
3. Hair removal using a hair‑pulling machine will not cause the problem of large pores. Remove the hair on the upper part of the hair follicle and will not damage the hair follicle.:
4. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek a kategóriában