zxb-shop Szemetes Északi Asztali Beltéri Kuka Mini Kuka Home Office Asztali Szemetes Háztartási Törmelék szemetes Kuka (Szín :

zxb-shop Szemetes Északi Asztali Beltéri Kuka Mini Kuka Home Office Asztali Szemetes Háztartási Törmelék szemetes Kuka (Szín :

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Hogy az otthoni környezet egészségesebb, frissebb, tisztább 1 : az Egyik legfontosabb, hogy nyitott flip nyitva kell akkor stabil, ha dobott szemetet. 2 : A választ, hogy a különböző színe egyező kell, hogy a család, a különböző megfelelő rendszerek állnak rendelkezésre. 3 : Szorosan zár, ne távolítsa el a fedelet, kompakt csat nem könnyű korban, lekerekített sarkok, hajlik, hogy megelőzze a szükségtelen károkat. 4 : Kitűnő anyag kiválasztása tükrözi a használata az asztal beltéri kuka, hogy lehet telepíteni a jövőben.Használt, beltéri szemetes gyűjtemény.Termék neve : Beltéri kuka can Product anyag : plastic1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt. Ezt a terméket csak akkor tartalmaz kukákat, semmi más. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok okozhat enyhe színek, kérlek, értsd meg, mi a különbség. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a méretét csak tájékoztató jellegű.A tényleges méret a mérvadó.Ha van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. Szívesen megosztása visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.*Általában a logisztikai általában küldött 1-5 napon belül, valamint a becsült érkezési idő körülbelül 10-20 nap.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában