5-Színek Egyszarvú Haj Klipek Haj Kiegészítők Lányok Csillogó Haj Íjak Fonott Göndör Paróka Kiterjesztését Gyerekeknek Hercegnő öltöztetős(5DB)

5-Színek Egyszarvú Haj Klipek Haj Kiegészítők Lányok Csillogó Haj Íjak Fonott Göndör Paróka Kiterjesztését Gyerekeknek Hercegnő öltöztetős(5DB)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1078.20
Készleten:

?Anyag : ? Színes haj kiterjesztések készült, magas minőségű, szintetikus szálakEgyedi minták, Különböző stílusok egyszarvú paróka, lófarkas lány.Unikornis paróka,Különböző színekben.Zsinór paróka lányoknak. ?Csomag : ? Mi az ön számára tökéletes csomagolás, minden nagy csomag öt egyéni kis csomagok.Rendezett, tiszta.Minden egyes csomag külön szín, összesen öt csomag öt színben. ?Használni : ? Ez egy csodálatos ajándék a gyermek,gyönyörű, de olcsó.Öt haj klipek engedi, hogy ossza meg az öröm, hogy a felek,Hogy az új barátok. ?Méret : ? A haj intézkedések körülbelül 13"hosszú.Az íj intézkedések a 3,2"széles.A krokodil csipesszel intézkedések körülbelül 1,6" széles.Az elegáns hajtű lehet használni a különböző frizura. ?Layla bolt : ? Egy bolt szakosodott értékesítési szépség, hajápolási termékek.Támogatjuk egy gondtalan 30 napos visszatérítési.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!Mi ad kielégítő megoldást, hogy 24 órán belül.Termék : az 5-Színek Egyszarvú Haj Klipek Haj Kiegészítők Lányok Csillogó Haj Íjak Fonott Göndör Paróka Kiterjesztését Gyerekeknek Hercegnő öltöztetős(5 DB), Stílusos Gradiens Design : https : Imádnivaló Egyszarvú kép lányok'favourite.A színek fonott paróka vagy a levendula, hogy holland kék,baba rózsaszín, ezüst,türkiz, hogy cián,baba rózsaszín, magenta,korall, hogy a lila hajú íjak állnak rendelkezésre,többszörös választás, hogy megfeleljen a ruha alkalmakra.Tartós klipek:Tökéletes acél rozsdamentes csipeszt,fél bélelt grosgrain szalag.Úgy épül, mint egy klip, egy erős zsanéros nyitás,együtt penge alsó, amely a vékony, de erős.Működik minden típusú a hajad egyenes,göndör,vastag vagy vékony.Nagyon tartós lehet uesd sokáig.Alkalommal:Kézzel készített elem,divatos, fényes csillogó íjak.Nagy a tizenéves lányok,nők, minden korosztály számára, akik azt szeretnék, hogy a divat.Öltönyt több alkalommal is,mint a buli,születésnap,utazás,nyaralás,tánc,keresztelő, stb.Layla bolt : A bolt szakosodott értékesítési szépség, hajápolási termékek.Támogatjuk egy gondtalan 30 napos visszatérítési.Ha bármilyen kérdése van,kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!Mi ad kielégítő megoldást, hogy 24 órán belül.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában